Це – історія життя Вейда Вілсона, колишнього оперативника спецназу, який став військовим найманцем. Здобувши надзвичайні цілющі властивості в результаті сумнівного експерименту, він починає своє «друге життя» під іменем Дедпул. Озброївшись новими можливостями та чорним, збоченим почуттям гумору, Дедпул переслідує чоловіка, який майже зруйнував його життя.
Скоро на сайті / 16.03.2015, 23:51

Хай буде з вами сила! Продовження епічної і класичної саги в ще масштабнішому форматі. Дія відбувається через 30 років після «Повернення Джедая». Студія Дісней та Лукас Філмз обіцяють справжнє видовище в найкращих традиціях жанру, а сюжет поки що тримають в таємниці.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 16.03.2015, 12:28

У лютому 2015 року романтично-пацанська комедія! Сором’язливому, некомунікабельному ботану пощастило - він зустрів дівчину своєї мрії і вона відповіла йому взаємністю. Заручини, приємні турботи, весільний марш і вишеньку на торті затьмарює один факт - у нареченого немає свідка. Немає друзів - немає кандидатів для виконання такої почесної місії. Але є свідок за викликом, який за пару тисяч влаштує горе-женихові таке насичене хлопчаче життя, що йому й не снилося.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 16.03.2015, 12:21

Розумна інопланетна цивілізація Був не злі, але коли під час кочування натикаються на нашу Землю, вирішують її захопити. А щоб вона була придатною для життя, загарбники планують піддати планету трансформації. Колись у них теж була планета, проте вона вибухнула, і тепер вони поневіряються по всесвіту. О - один з інопланетян і він ізгой, за яким полює його власний народ. За волею випадку смішний карапуз зустрічає дівчинку, яку звуть Дар, вона шукає свою маму. Знайомство таких різних персонажів призводить до того, що називається дружбою, а ще до усвідомлення, що таке дім.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 16.03.2015, 12:13

Десь у недалекому майбутньому… Калеб працює програмістом у великій компанії. Несподівано він стає переможцем конкурсу, де приз – тиждень у віддаленому гірському будиночку генерального директора. Але хлопець, ще не усвідомлює, що став частиною дивного і захоплюючого експерименту, в якому він повинен взаємодіяти з роботом у тілі прекрасної дівчини.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 16.03.2015, 12:07

Сучасне перевтілення оригінальної та найживучішої команди марвелівських супергероїв. Йдеться про четвірку юних аутсайдерів, які телепортуються до чужого та небезпечного всесвіту, де їхня фізична форма зазнає шокуючих змін. Життя героїв безповоротно змінюється, і тепер їм належить навчитися керувати своїми новими здібностями та спільними зусиллями врятувати Землю від колишнього друга, який перетворився на ворога.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 15.03.2015, 16:52

Мирне життя маленької вівцеферми опиняється під загрозою, коли в результаті чергової прокази невтомного Баранчика Шона господар ферми потрапляє у Велике Місто. Вдосталь навеселившись повною свободою і безкарністю, Шон і інше стадо баранчиків починають хвилюватися за Фермера і вирішують відправитися на його порятунок. Замаскувавшись під людей, вони їдуть у Велике Місто, де їх чекає найвеселіша і найепічніша пригода усього життя.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 15.03.2015, 16:41

Мова в картині піде про розробника озброєнь, що запустив військовий супутник над територією Гаваїв. Робота зводить його з жінкою-пілотом ВПС, і ця зустріч породжує романтичну прихильність.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 15.03.2015, 15:24

Рік 2029. Джон Коннор, лідер опору, продовжує війну проти машин. Під час оборони Лос-Анджелеса, страхи Джона перед невідомим майбутнім посилюються, коли шпигуни ТЕХКОМА розкривають новий план Скайнет, з якого стає ясно, що комп’ютер збирається атакувати одразу на двох фронтах: в минулому і майбутньому. Це назавжди змінить хід війни.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 15.03.2015, 15:19

Про агента 47 чули майже всі, хто захоплюється відеоіграми. Цього разу він отримав нове народження. Агент Хітмен, зі штрих-кодом на шиї, - це вбивця, ідеальний кілер, який був створений за допомогою генної інженерії. Він був створений, щоб вбивати. Цифра 47 означає, що він був створений на основі 46 попередніх проектів і є еталоном витривалості, спритності, розуму і кмітливості. За сюжетом фільму бритоголовий кілер переслідує мету знищити корпорацію, в планах у якої створити ще більш сильну армію на основі його генетичного коду. Так Хітмен зможе дізнатися і таємницю свого народження, у чому йому, можливо, допоможе його нова знайома на ім'я Катя.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 15.03.2015, 15:12

Сьюзан Купер - скромна кабінетна працівниця аналітичного відділу ЦРУ та неоспівана героїня, яка стоїть за найнебезпечнішими операціями Агентства. Проте, коли її напарник зникає, а іншого провідного агента викрито, вона добровільно бере на себе супертаємну місію, аби проникнути у середовище торговця смертельною зброєю та запобігти глобальній катастрофі.

Рейтинг:
« 1 2 ... 15 16 17 18 19 20 »

© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0