Випадкові фільми
Опитування
У чому основна проблема українського кіно?
Всього відповідей: 851
Реклама
Повний розмір
Вам сподобався фільм?
ні ні

Бабай (2014) дивитись онлайн трейлер
Уже є на сайті / 13.01.2015, 13:03 / Переглядів: 664
Режисер:Марина Ведмідь
Актори:Андрій Федюнчико, Олеся Чичельницька, Остап Ступка, Рада Бєлова, Ірма Вітовська, Борис Георгієвський, Катерина Бутська
Прем'єра в Україні:18 грудня 2014

Не пропустіть шанс побачити перший український повнометражний мультфільм! Десь там, далеко-далеко, в чарівних краях живе пташка Алканост. І кожні сто років вона несе одне яйце, яка виконує будь-яке, яке тільки не побажаєш, навіть найбільше бажання. І потрапляє цей магічний предмет в руки людські, тоді як за ним щосили полює нечисть погана. Адже злому Бабаю ну конче потрібно загадати бажання, яке, звичайно ж, добра не принесе. А крім лиходія Бабая і у інших недобрих героїв казок є свої плани на яйце бажань. Так що в гонці ще візьмуть участь Чорт безрогий, Вій і Відьма.

Кадри з фільму

Реклама
Реклама
Теги
На цій сторінці ви можете переглянути фільм Бабай онлайн. Ви хочете подивитись фільм Бабай онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Бабай онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Бабай представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Бабай на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Бабай не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Бабай онлайн на fainekino.at.ua є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.
Всього коментарів (0)
avatar
  1. Вконтакті
  2. Facebook
© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0