Випадкові фільми
Опитування
У чому основна проблема українського кіно?
Всього відповідей: 851
Реклама
Повний розмір
Вам сподобався фільм?
ні ні

Дорога в Голлівуд (2015) дивитись онлайн трейлер
Скоро на сайті / 04.06.2015, 11:27 / Переглядів: 532
Режисер:Ендрю Моугел, Джеррад Пол
Актори:Корріна Лайонс, Кетрін Хан, Кайл Борнхаймер, Генрі Жебровський, Джек Блек, Джеффрі Тембор, Майк Уайт, Расселл Познер, Джеймс Марсден
Прем'єра в Україні:23 січня 2015

Герої цієї історії - колишні однокласники, які вирішили влаштувати зустріч випускників. Один з них, у школі займався організацією заходів, вирішує зробити двадцятирічний ювілей випуску найбільш пам'ятним в історії і прагне з усіх сил привезти на нього найпопулярнішого хлопця в школі, а нині — актора-невдаху, який знімається головним чином в рекламі, та й то не в найкращій.

Реклама
Реклама
Теги
На цій сторінці ви можете переглянути фільм Дорога в Голлівуд онлайн. Ви хочете подивитись фільм Дорога в Голлівуд онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Дорога в Голлівуд онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Дорога в Голлівуд представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Дорога в Голлівуд на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Дорога в Голлівуд не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Дорога в Голлівуд онлайн на fainekino.at.ua є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.
Всього коментарів (0)
avatar
  1. Вконтакті
  2. Facebook
© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0