Це – історія життя Вейда Вілсона, колишнього оперативника спецназу, який став військовим найманцем. Здобувши надзвичайні цілющі властивості в результаті сумнівного експерименту, він починає своє «друге життя» під іменем Дедпул. Озброївшись новими можливостями та чорним, збоченим почуттям гумору, Дедпул переслідує чоловіка, який майже зруйнував його життя.
Уже є на сайті / 13.01.2015, 00:03

Фільм, в якому не буде сказано ні слова. Вголос. Головним героєм виступає Сергій, слабочуючий людина, як і всі інші герої стрічки. Потрапивши до притулку, він мимоволі опиняється втягнутим в не зовсім законні справи, якими займається Плем'я. Плем'я - це організація, створена всередині спецінтернату Наглядачем з інших інвалідів. Намагаючись налагодити там своє життя і поставити себе в новому суспільстві, Сергій закохується в ту, яка належить іншому. Між хлопцем і Анною, так звуть дівчину, яка є наложницею Смотрящего, спалахнула любов. Тепер герою треба постояти не тільки за себе, а й за новознайдених любов.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 12.01.2015, 22:48

1930-ті, Україна. Американський підприємець Майкл Шемрок разом зі своїм сином приїздить до Харкова. Тут він закохується в актрису Ольгу Левицьку (Джамала), на яку давно накинув оком місцевий енкаведист. Невдовзі Майкла за загадкових обставин убивають, а його сина рятує від переслідувачів сліпий кобзар. Хлопчик стає його поводирем. Усе це відбувається на тлі найдраматичніших сторінок української історії: колективізації, великого голоду, винищення української інтелігенції. Справжня історія про підлість, зраду, кохання і вірність у найкращих традиціях голлівудського кіно.

Рейтинг:
« 1 2 ... 10 11 12

© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0