Це – історія життя Вейда Вілсона, колишнього оперативника спецназу, який став військовим найманцем. Здобувши надзвичайні цілющі властивості в результаті сумнівного експерименту, він починає своє «друге життя» під іменем Дедпул. Озброївшись новими можливостями та чорним, збоченим почуттям гумору, Дедпул переслідує чоловіка, який майже зруйнував його життя.
Уже є на сайті / 30.12.2015, 00:13

Джейсон, поступливий правильний хлопець, напередодні весілля вляпується в розважальну поїздку до моря зі своїм дідом, відставним генералом з легкою вдачею, бурхливою фантазією і цілком певними потребами ... І, схоже, канікули з дідусем змінять життя Джейсона назавжди!

Рейтинг:
Уже є на сайті / 30.12.2015, 00:08

#SELFIEPARTY – це шалена підліткова комедія з карколомними трюками та діалогами! Четверо друзів-студентів прокидаються в поліцейському відділку, не пам’ятаючи події вчорашнього дня. Їх звинувачують у вбивстві карлика, тіло якого знайшли на газоні будинку, де хлопці влаштували мегавечірку. Щоб встановити хід подій, герої вирішують зібрати усі фото та відео з вчорашнього погрому і з’ясувати, що ж трапилося минулої ночі.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 27.12.2015, 11:42

Дія фільму розвивається в легендарному лісі Аокігахара біля підніжжя гори Фудзі, що на японському острові Хонсю. Американка Сара приїжджає туди, щоб знайти свою сестру-близнюка, яка загадково зникла деякий час тому. Сару попереджають, що сходити зі стежки не можна, але дівчині доводиться покинути безпечну дорогу, оскільки вона вимушена битися з душами мерців, що населяють цей ліс.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 13.12.2015, 00:50

Агент секретної служби у рамках чергового завдання терміново повинен залягти на дно і для цього прибуває в тихе портове містечко Ґрімзбі. На своє нещастя шпигун не врахував однієї маленької деталі – тут йому доведеться зустріти свого відбитого на всю голову брата, відомого уболівальника-хулігана. Успіх місії гарантовано, бо крутіший за найкрутішого у світі шпигуна – тільки його брат.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 13.12.2015, 00:43

Новий рік на поріг, снігом вкриті будинки, і Санта дарунки поклав під ялинки... Але історія не про Санту та його оленів. А про трьох чуваків, братанів, нерозлучних корешів. Забудьте про прісні нудні різдвяні комедії, бо на знімальному майданчику хулігани Сет Роген і Джеймс Гордон-Левітт! На новорічні свята, в довгоочікувану пору магії і здійснення мрій троє старих друганів вирішують ні в чому собі не відмовляти. Так-так, без стопкранів. Вони знають один одного вічність, але висять щоразу, як востаннє. Тепер їхня мета - знайти найвеселішу вечірку Нью-Йорка і ніщо не зможе їх зупинити. Але ранок все одно настане…

Рейтинг:
Уже є на сайті / 07.11.2015, 23:59

Група студентів і активістів подорожує Амазонкою, їхня мета - врятувати вимираюче плем'я корінних жителів сельви. Але авіакатастрофа порушує всі їхні плани - студенти стають заручниками племені людожерів, яке вони так захищали.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 07.11.2015, 23:54

Так, Бог існує. Але він зовсім не такий, яким ми його уявляли. Він живе у Брюсселі, і у нього є не лише син, але і дочка. Вона тікає з дому і вирушає у наш світ шукати пригоди та випробовувати терпіння свого батька на міцність. Чи надовго його вистачить?

Рейтинг:
Уже є на сайті / 01.11.2015, 12:23

Після довгих років вештання по світу батько двох дітей (Марк Волберг) повернутається до колишньої дружини і хоче нарешті стати порядним сім'янином. Так, дітям до вподоби цей крутий чувак на мотоциклі, який може смачно врізати і розповідає "дорослі" історії, але на шляху до воз'зєднання з родиною у новоприбулого татка стоїть недолугий вітчим-тюхтій, який всі ці роки ростив їх, мов рідних. Змагаючись за любов і довіру дітей, татусі використають усі засоби: порядні і не тільки!

Рейтинг:
Уже є на сайті / 01.11.2015, 12:20

Злісні інопланетяни, плануючи знищити Землю, дають їй останній шанс - наділяють невдаху-вчителя здатністю виконувати будь-які свої бажання...

Рейтинг:
Уже є на сайті / 01.11.2015, 12:17

Звичний плин життя дружної команди федералів порушує страшна трагедія: жорстоко вбита дочка слідчого Джесс ... Доказів недостатньо, і підозрюваного доводиться відпустити. Але Рей, напарник Джесс, безнадійно закоханий в їх начальницю, не залишає спроб докопатися до істини. І ось через десятиліття з'являється шанс розкрити таємницю загибелі дівчини. У правосуддя, помсти і любові немає строків давності.

Рейтинг:
« 1 2 3 4 ... 11 12 »

© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0