Це – історія життя Вейда Вілсона, колишнього оперативника спецназу, який став військовим найманцем. Здобувши надзвичайні цілющі властивості в результаті сумнівного експерименту, він починає своє «друге життя» під іменем Дедпул. Озброївшись новими можливостями та чорним, збоченим почуттям гумору, Дедпул переслідує чоловіка, який майже зруйнував його життя.
Уже є на сайті / 18.03.2015, 00:25

Життя гра, але для когось гра це життя. У фільмі піде мова про соромливого хлопчину по імені Амадео, талановитого гравця у футбол. Ось тільки не в звичайний простий футбол, а в настільний, у чому він досяг успіху. Працюючи в таверні, Амадео і знати не знав, з чим йому прийдеться зіткнутися! Пригода, призом у якому стане визнання від зазнайки Гроссо. Це буде справжній матч, протистояння, в якому нашому героєві допоможуть його улюблені спортсмени настільної гри, які чарівним чином ожили. Хоробрий і добрий Амадео разом з маленькими фігурками просто повинні перемогти, адже за всім цим спостерігає його кохання.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 18.03.2015, 00:20

Дитяча фантазія - це яскравий космос, земля чудес, пригод і чар. Там можна бути неслухняним, грати з феями, літати і дати по носі незграбному пірату. Та що там, якщо добряче задражнити ворогів, вони гарантовано почервоніють, насупляться і луснуть від злості. Цим точно можна врятувати усіх дорослих, які дуже заклопотані і тому перестали вірити у казки. Заради такого задоволення можна завжди мати молочні зуби, носити короткі штанці і терпіти друзів, які не більші ніж півтора метри зросту. Жити в Неверленді – це прекрасно, а той розумник, який придумав дорослішати, взагалі, напевно несповна розуму.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 18.03.2015, 00:13

Напружений психологічний трилер з неперевершеною Дженніфер Лопес у головній ролі. Переживши розлучення, молода жінка піддається спокусі і проводить ніч з найкращим другом свого сина. Вона хоче забути інтрижку, як страшний сон, та хлопець занадто захопився і вимагає продовження. Якою буде ціна однієї помилки?

Рейтинг:
Уже є на сайті / 17.03.2015, 15:02

Після помсти за смерть дружини і сина головний герой, Макс Рокотанскі, залишає ряди "Основного силового патруля" і перебирається подалі від людей. Поки світ повільно падає від наслідків нафтової кризи та глобальної війни, Максу належить навчитись, як вижити в пустелі. Але навіть і там він знаходить неприємності: тепер йому належить протистояти жорстоким, безжалісним воїнами, не маючи нічого крім машини "Перехоплювач"...

Рейтинг:
Уже є на сайті / 17.03.2015, 14:50

Події розгортаються на кораблі "Ессекс", який зазнав великих ушкоджень після нападу кашалота. Протягом наступних трьох місяців на команду чекають великі випробування: запаси їжі та води закінчуються, вони збились з курсу та навколо лише одна вода.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 17.03.2015, 14:37

Бізнесмен-трудоголік і двоє його підлеглих відправляються у Європу, щоби там заключити найбільшу угоду у їхній кар’єрі. Але звичайне відрядження перетворюється у щось неймовірне...

Рейтинг:
Уже є на сайті / 17.03.2015, 14:32

У центрі сюжету складні взаємини двох коханців - Люка, колишнього чемпіона з родео на биках, який хоче повернути собі колишню славу, та Софії, студентки коледжу, яку очікує блискуча кар’єра у нью-йоркському мистецькому світі. Конфлікт інтересів та ідеалів стає справжнім випробуванням для їхнього кохання. Життя Люка та Софії змінює раптове знайомство з Айрою: його спогади про роман з коханою дружиною, який тривав кілька десятиліть, глибоко вражають молодих людей. Зводячи разом два покоління та переплітаючи дві історії кохання, фільм "Найдовша подорож" досліджує виклики та безмежні переваги довговічного кохання.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 17.03.2015, 14:26

За сюжетом головна героїня народилася разом з XX століттям і живе на світі вже сто років, але при цьому не старіє. Незважаючи на своє довге життя, Адалайн так і не змогла знайти другу половинку. Однак нарешті вона зустрічає чоловіка, заради якого зможе знову стати смертною і постаріти разом з ним.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 17.03.2015, 13:05

Події в фільмі розгортаються в СРСР, часів Йосипа Сталіна. Головний герой - дискредитований офіцер радянської розвідки Лев Демідов. Він розслідує серію дитячих вбивств, але його діяльність викликає підозру у параноїдального радянського уряду.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 16.03.2015, 12:28

У лютому 2015 року романтично-пацанська комедія! Сором’язливому, некомунікабельному ботану пощастило - він зустрів дівчину своєї мрії і вона відповіла йому взаємністю. Заручини, приємні турботи, весільний марш і вишеньку на торті затьмарює один факт - у нареченого немає свідка. Немає друзів - немає кандидатів для виконання такої почесної місії. Але є свідок за викликом, який за пару тисяч влаштує горе-женихові таке насичене хлопчаче життя, що йому й не снилося.

Рейтинг:
« 1 2 ... 7 8 9 10 11 12 »

© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0