Випадкові фільми
Опитування
У чому основна проблема українського кіно?
Всього відповідей: 851
Реклама
Повний розмір
Вам сподобався фільм?
ні ні

Міс Переполох (2014) дивитись онлайн трейлер
Уже є на сайті / 09.05.2015, 16:48 / Переглядів: 530
Режисер:Пітер Богданович
Актори:Квентін Тарантіно, Ріс Іванс, Остін Пендлтон, Сибіл Шепард, Овен Вілсон, Річард Льюіс, Імоджен Путс, Кетрін Ген, Віл Форте, Дженіфер Еністон
Прем'єра в Україні:7 травня 2015

Головна героїня комедії – безжурна та навіжена Ізабелла Біті, яку всі називають просто Ізі. Зараз вона – перспективна актриса, яку запрошують у бродвейські постановки. Але зовсім нещодавно вона була дівчиною за викликом. Режисер Арнольд Альбертсон краще знає Ізі за її ескорт-послугами. Акторські починання дівчини він вітає і намагається в усьому її підтримати. От тільки чи зрозуміють це його дружина, друзі, колеги і лікар?

Реклама
Реклама
Теги
На цій сторінці ви можете переглянути фільм Міс Переполох онлайн. Ви хочете подивитись фільм Міс Переполох онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Міс Переполох онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Міс Переполох представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Міс Переполох на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Міс Переполох не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Міс Переполох онлайн на fainekino.at.ua є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.
Всього коментарів (0)
avatar
  1. Вконтакті
  2. Facebook
© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0