Випадкові фільми
Опитування
У чому основна проблема українського кіно?
Всього відповідей: 851
Реклама
Повний розмір
Вам сподобався фільм?
ні ні

Мисливці на привидів (2016) дивитись онлайн трейлер
Скоро на сайті / 27.03.2016, 11:40 / Переглядів: 1333
Режисер:Пол Фіг
Актори:Сігурні Вівер, Кріс Хемсворт, Леслі Джонс, Енді Гарсія, Мелісса МакКарті, Білл Мюррей, Кейт МакКіннон, Крістен Віг
Прем'єра в Україні:28 липня 2016

Часи змінюються, та привиди не зникають і комусь треба боронити від них світ людей. Сюжет поки тримається в таємниці, але ми заглянемо на бекстейдж – відчайдушними мисливцями за потойбічними створіннями стануть чарівні дівчата, серед них комедійна зірка Меліса Маккарті, а одну з ролей виконає харизматичний Кріс Хемсворт.

Реклама
Реклама
Теги
На цій сторінці ви можете переглянути фільм Мисливці на привидів онлайн. Ви хочете подивитись фільм Мисливці на привидів онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Мисливці на привидів онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Мисливці на привидів представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Мисливці на привидів на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Мисливці на привидів не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Мисливці на привидів онлайн на fainekino.at.ua є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.
Всього коментарів (0)
avatar
  1. Вконтакті
  2. Facebook
© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0