Випадкові фільми
Опитування
У чому основна проблема українського кіно?
Всього відповідей: 851
Реклама
Повний розмір
Вам сподобався фільм?
ні ні

Перший месник: Протистояння (2016) дивитись онлайн трейлер
Скоро на сайті / 27.03.2016, 22:01 / Переглядів: 1440
Режисер:Ентоні Руссо, Джо Руссо
Актори:Меліса Томей, Роберт Дауні-мол, Елізабет Олсен, Джеремі Реннер, Леслі Бібб, Кріс Еванс, Ентоні Макі, Скарлет Йоханссон, пол радд
Прем'єра в Україні:5 травня 2016

Нове марвелівське дійство небаченого розмаху! Могутні супергерої під керівництвом Першого Месника стають учасниками глобального руйнівного інциденту. Зважаючи на це, керівництво держави вважає за необхідне взяти під контроль усіх людей із суперздібностями і змусити їх працювати на урядові служби. Перший Месник повстає проти порушення свобод і веде за собою групу однодумців. Його найкращий друг - “Залізна Людина” Тоні Старк несподівано стає на чолі протилежного табору. Серед Месників розкол і людство беззахисне перед загрозами нового покоління, які ось-ось поглинуть планету.

Реклама
Реклама
Теги
На цій сторінці ви можете переглянути фільм Перший месник: Протистояння онлайн. Ви хочете подивитись фільм Перший месник: Протистояння онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Перший месник: Протистояння онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Перший месник: Протистояння представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Перший месник: Протистояння на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Перший месник: Протистояння не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Перший месник: Протистояння онлайн на fainekino.at.ua є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.
Всього коментарів (0)
avatar
  1. Вконтакті
  2. Facebook
© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0