Це – історія життя Вейда Вілсона, колишнього оперативника спецназу, який став військовим найманцем. Здобувши надзвичайні цілющі властивості в результаті сумнівного експерименту, він починає своє «друге життя» під іменем Дедпул. Озброївшись новими можливостями та чорним, збоченим почуттям гумору, Дедпул переслідує чоловіка, який майже зруйнував його життя.
Скоро на сайті / 06.03.2016, 11:19

Улюблені герої знову возз'єднаються: Марлін, Немо і, звісно, блакитна забудькувата Дорі. Рибка Дорі намагається з'ясувати таємниці свого минулого, пригадати своїх батьків і зрештою дізнатися, хто навчив її розмовляти по-китячому! Готуйтеся, улітку грандіозний, сповнений пригод, анімаційний заплив в усі кінотеатри!

Рейтинг:
Скоро на сайті / 21.02.2016, 11:54

Під час легендарної погоні за невловимим горіхом Скрат катапультується у космос, де мимоволі спричиняє цілу низку вселенських явищ, які видозмінюють та ставлять під загрозу Світ Льодовикового Періоду. Аби врятуватися, Сід, Менні, Дієго та решта мешканців змушені залишити свої домівки й вирушити у похід, сповнений пригод та комічних ситуацій, прямуючи до нових екзотичних країн та зустрічаючи на своєму шляху купу нових колоритних героїв.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 29.01.2016, 13:14

Скандальна кінобіографія, натхненна справжньою історією життя данського художника-транссексуала Ейнара Вегенера (Едді Редмейн), котрий кинув виклик не лише суспільству, а й усім законам природи. Все починалося, як невинна гра: одного дня дружина-художниця (Алісія Вікандер) попросила його позувати їй в якості моделі. Вегенер переодягнувся у жіночу сукню, панчохи, взув туфлі на високих підборах, додав трохи помади і... зрозумів, що він — жінка. У 1930-му Ейнар наважився на першу експериментальну операцію зі зміни статі в Німеччині, але у своєму прагненні бути жінкою хлопець зайшов надто далеко.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 15.01.2016, 14:42

Цього разу Воррени, подружжя-екстрасенси, потрапляють в місто Енфілд, де на них чекає могутній демон. Скептично налаштовані городяни не вірять у надприродні сили і до останньо підозрюють одне одного у таємничих випадках. У їхніх серцях оселяється ворожнеча і ненависть...

Рейтинг:
Скоро на сайті / 02.01.2016, 13:45

Використавши інопланетні технології, жителі Землі створили спеціальну програму захисту планети. Але ніщо не може захистити нас від нового, ще більш руйнівного вторгнення. Тільки винахідливість кількох сміливців врятує світ від знищення

Рейтинг:
Скоро на сайті / 02.01.2016, 13:43

Батько По, якого давно вважали зниклим, раптово повертається і разом із сином рушає до таємного пандячого раю, де на них чекає зустріч з багатьма новими кумедними героями. Втім, коли злодій з надприродними здібностями на ім’я Кай починає перемагати майстрів кунг-фу по всьому Китаю, По змушений вчинити неможливе – організувати вишкіл цілого селища, населеного його веселими вайлуватими братами, аби перетворити їх на ідеальний гурт «Панди Кунг-Фу»!

Рейтинг:
Скоро на сайті / 02.01.2016, 13:37

Події фільму розгортаються в 1947 році. Шерлок Холмс вже відійшов від справ та живе в тихому селищі в Сассексі разом з покоївкою місіс Манро і її сином, для якого розшук - це хобі. Попри відлюдницький спосіб життя знаменитому детективові з Бейкер-стріт не дає спокою таємниця так і нерозкритої 50 років тому справи.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 02.01.2016, 13:32

Мішель - модний ресторатор, успішний бізнесмен і чоловік у розквіті сил. Здається, удача посміхається йому скрізь і завжди. Аж раптом на Різдво його життя перевертається з ніг на голову - красуня-дружина йде до іншого…

Саме тоді розпочинається закручена колізія цієї дивовижної романтичної історії. Випадкове знайомство з дівчиною, в якої зараз теж проблем в коханні вистачає, змушує Мішеля задуматися: це фортуна чи може чийсь хитромудрий план. Їхні історії переплітаються, доля продовжує іронізувати, а кохання грається з ними і веде за своїм власним сценарієм.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 02.01.2016, 13:28

Меггі - мати-одиначка і викладач у коледжі Нью-Йорку. Намагаючись відновити добрі стосунки зі своєю дочкою Саммер, вона бере її з собою в подорож до малюсінького Тосканскому містечку, де Меггі часто бувала в молодості. Там Меггі випадково зустрічає Люка, колишнього коханця, який досі неодружений і живе зі своєю 80-річною матусею Кармен. У якийсь момент Саммер (яка надто сумує за своїм хлопцем з Нью-Йорку) і Кармен (яка потай від свого сина планує вийти заміж за чоловіка своєї мрії) викрадають машину Люка і щосили несуться до Риму. Меггі і Люк кидаються в погоню за втікачами.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 02.01.2016, 13:25

Вілл Сміт у напруженій драматичній історії боротьби однієї людини проти цілої системи, знятій на основі реальних подій. Іммігрант за походженням, блискучий нейрохірург доктор Беннет Омалу з'ясовує, що гравці в американський футбол страждають від серйозних травм голови, викликаних багаторазовими струсами мозку. Намагаючись донести інформацію до загалу, доктор Омалу починає війну з однією з найвпливовіших організацій у світі і ставить під загрозу власне життя.

Рейтинг:
« 1 2 3 4 ... 7 8 »

© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0