Це – історія життя Вейда Вілсона, колишнього оперативника спецназу, який став військовим найманцем. Здобувши надзвичайні цілющі властивості в результаті сумнівного експерименту, він починає своє «друге життя» під іменем Дедпул. Озброївшись новими можливостями та чорним, збоченим почуттям гумору, Дедпул переслідує чоловіка, який майже зруйнував його життя.
Скоро на сайті / 02.01.2016, 13:21

Лелеки приносять дітей... або мали б приносити. Зараз вони доставляють пакунки для інтернет гіганта. Джуніор, менеджер копманії, якого ось ось мають підвищити, випадково натискає не ту кнопку і на світ з'являється неавторизована дівчинка....

Рейтинг:
Скоро на сайті / 30.12.2015, 00:07

Стівен Стелфокс працює в звукозаписувальній компанії. Його завдання - знаходити молодих виконавців з крутими хітами. Але це не так просто, як здається на перший погляд, тому Стівену доводиться їздити по всьому світу, перериваючись на відпочинок в компанії дівчат, алкоголю і наркотиків.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 30.12.2015, 00:02

Коли перший герой зв'язується з другим напередодні зустрічі випускників, екс-лузер залучає його до розкриття змови, пов'язаної з продажем військових секретів.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 29.12.2015, 23:55

В основу фільму покладена книга Джоан Ролінґ, написана нею від імені Ньюта Скамандера як підручник для Гоґвортсу. Це перелік фантастичних тварин і їх опис. Дана картина стане першою в майбутній трилогії. Студія Warner Bros., яка взялася за реалізацію проекту, запросила в режисерське крісло Девіда Єтса, який працював над чотирма останніми частинами кіносаги про Гаррі Поттера. Сценарієм займеться сама Джоан Ролінґ. Продюсери заявили що частини трилогії зніматимуть раз на два роки.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 27.12.2015, 11:37

У стрічці йдеться про чоловіка, якого несподівано звинувачують у сексуальному насильстві щодо власної доньки. При цьому головний герой нічого не пам’ятає і не розуміє, що насправді відбувається. Він вирішує звернутися до психіатра, маючи надію, що той зможе допомогти йому відновити спогади. Однак із часом герой розуміє, що насправді став заручником чиєїсь змови.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 13.12.2015, 00:38

Йому поклоняються, як Богу, від часів зародження цивілізації. Апокаліпсис, перший та наймогутніший мутант з марвелівського всесвіту Людей Ікс, увібрав у себе силу багатьох інших мутантів, ставши безсмертним та непереможним. Прокинувшись через тисячі років, він розчарований навколишнім світом і набирає команду могутніх мутантів, включаючи збентеженого Магнето (Майкл Фасбендер), аби очистити людство та створити новий світовий порядок, де буде царювати він сам. Доля Землі висить на волосинці - і Рейвен (Дженніфер Лоуренс) за допомогою Професора Ікс (Джеймс МакЕвой) мають очолити команду молодих Людей Ікс, аби зупинити свого найлютішого ворога та врятувати людство від суцільного знищення.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 13.12.2015, 00:34

Черепашки-ніндзя повернуться, щоб врятувати місто від навислої над ним небезпеки.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 08.11.2015, 00:04

Дія фільму розгорнеться після громадянської війни. Мисливець за головами тримає шлях в невелике безлюдне містечко, везучи з собою ув'язнену. По дорозі вони зустрічають ще кількох мандрівників і рухаються далі вже в розширеному складі. Потрапивши в сніжну бурю, герої вирішують сховатися в галантерейній крамниці, де виявляють строкату компанію: генерала, можливого ката, француза і ковбоя.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 01.11.2015, 12:03

Творці, актори та фанати вивчають феномен резонансу класичної трилогії про подорожі у часі, після 30-ти років відтоді, як Марті МакФлай відправився назад у минуле.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 20.09.2015, 15:17

Хто ж він – один з мисливців Вільного Народу джунглів, чи все ж таки людина? На шляху до самопізнання Мауглі зустрічає різних істот: одні стануть його вірними друзями, інші постійно становитимуть загрозу, але гострий розум і сміливе серце допоможуть хлопчині пройти всі випробування. Найсучасніші цифрові технології з неймовірною точністю відтворюють флору і фауну реальних джунглів і буквально затягують у цей фантастичний яскравий світ. Дика пригода увірветься у кінотеатри вже навесні 2016-го!

Рейтинг:
« 1 2 3 4 5 ... 7 8 »

© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0