Це – історія життя Вейда Вілсона, колишнього оперативника спецназу, який став військовим найманцем. Здобувши надзвичайні цілющі властивості в результаті сумнівного експерименту, він починає своє «друге життя» під іменем Дедпул. Озброївшись новими можливостями та чорним, збоченим почуттям гумору, Дедпул переслідує чоловіка, який майже зруйнував його життя.
Скоро на сайті / 21.08.2015, 10:11

Світ величних замків, де правлять королі і королеви, де живуть прекрасні принцеси і хоробрі принци. Світ чаклунів і фей, страшних монстрів, старих праль і придворних.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 24.07.2015, 11:07

Мисливець Г'ю Гласс серйозно поранений на незвіданих просторах американського Дикого Заходу. Товариш Г'ю по загону підкорювачів нових земель Джон Фіцжеральд зрадницьки залишає його помирати на самоті. Тепер у Гласса залишилася тільки одна зброя - його сила волі. Він готовий кинути виклик первісній природі, суворій зимі і ворожим племенам індіанців, тільки щоб вижити і помститися Фіцжеральду.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 21.07.2015, 13:48

Коли Френка наймає хитромудра красуня Анна і її три чарівні спільниці, він швидко з'ясовує, що його водять за ніс. Анна і її команда викрали його батька, щоб змусити Френка допомогти їм розібратися з групою безжальних торгівців людьми.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 19.07.2015, 15:55

Як гадаєте, що роблять ваші домашні улюбленці, коли ви переступаєте поріг дому і залишаєте їх на господарстві самих? Запевняємо, вони зовсім не нудьгують! Нова анімаційна комедія від творців неперевершених “Посіпак” відкриє справжні таємниці, які пухнасті друзі старанно приховують від людського ока. Життя головного героя тер'єра Макса перевертається з ніг на голову, коли в його господаря з'являється ще один улюбленець — пес-приблуда Дюк. Але їм доведеться забути про суперництво і об'єднатися, коли вони з'ясують, що кролик Сніжок збирає цілу армію безпритульних тварин і його плани дуже непередбачувані!

Рейтинг:
Скоро на сайті / 04.07.2015, 22:57

Наближається потоп, незабаром все вкриє вода, і настане кінець світу. Двоє забавних незграбних звірів, Дейв і його син Фінні, повинні потрапити на Ковчег, який побудували для порятунку всіх тварин. Але виявляється, що тваринам їх виду вхід заборонений! За допомогою хитрості і маскування їм вдається прослизнути на ковчег, але радіти зарано ... Так як незабаром допитливий Фінні і його нова знайома Лея примудряються випасти з ковчега. Тепер їм доведеться тікати від повені і знайти шлях на найвищу гору, а їхнім батькам - розгорнути ковчег, щоб врятувати своїх дітей.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 26.06.2015, 23:01

Кінець ХIХ століття, Франція. Покоївка Селестіна, чия ефектна зовнішність - незмінний об'єкт чоловічої уваги, їде з Парижа і стає на службу в сім'ю провінційних поміщиків. У цьому будинку вона змушена маневрувати між інтересами подружжя, прислужуючи владній господині і даючи відсіч приставанням її хтивого чоловіка. Відчуваючи себе чужою в цьому суспільстві, Селестіна зближується з мовчазним садівником Жозефом, чий рішучий характер полонить дівчину.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 24.06.2015, 22:13

Головним героєм стрічки виступає козак-відлюдник, що живе на Січі. За сюжетом коміску, його посилають розслідувати вбивство, що сталося в будинку пана Кричевського.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 23.06.2015, 23:08

Мова йде про четвірку молодих аутсайдерів, які переміщуються в чужий і небезпечний всесвіт, де їх фізична форма зазнає шокуючих змін. Життя героїв назавжди змінюється, і тепер їм належить навчитися керувати своїми новими здібностями, і спільними зусиллями врятувати Землю від колишнього друга, який перетворився на ворога.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 23.06.2015, 23:05

Чарлі Браун, Снупі, Люсі, Лінус та решта членів улюбленої команди "Дрібноти" (“Peanuts”) дебютують на великому екрані у новому форматі - 3D-анімація. Снупі, найчарівніший гончак у світі та летючий ас, рушає у політ, аби виконати найголовнішу місію - спіймати свого затятого ворога Червоного барона, у той час як його найкращий друг Чарлі Браун розпочинає власний героїчний похід. Фільм легендарного автора Чарльза М. Шульца та творців «Льодовикового періоду», «Снупі та Чарлі Браун: Дрібнота у кіно» доведе, що у кожного невдахи є свій зоряний час.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 23.06.2015, 00:37

2016 року на екрани повертається один з найуспішніших світових анімаційних фільмів – найкраща пригодницька комедія «Панда Кунг-Фу 3».

Рейтинг:
« 1 2 3 4 5 6 7 8 »

© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0