Це – історія життя Вейда Вілсона, колишнього оперативника спецназу, який став військовим найманцем. Здобувши надзвичайні цілющі властивості в результаті сумнівного експерименту, він починає своє «друге життя» під іменем Дедпул. Озброївшись новими можливостями та чорним, збоченим почуттям гумору, Дедпул переслідує чоловіка, який майже зруйнував його життя.
Скоро на сайті / 26.05.2016, 12:18

Іскрометна комедія від режисера «Красуні» зібрала разом улюблених голлівудських актрис. Фільм складається з кількох новел, які розкажуть про життя мам напередодні Дня матері.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 26.05.2016, 12:10

'Усього 13 хвилин не вистачило теслі Георгу Ельзеру, аби змінити хід світової історії. 8 листопада 1939 року в мюнхенській пивній «Бюргербройкеллер», де Гітлер щороку в річницю «Пивного путчу» виступав перед ветеранами Націонал-соціалістичної робочої партії Німеччини, Ельзер вмонтував саморобний вибуховий пристрій з годинниковим механізмом в колону, перед якою зазвичай встановлювали трибуну для вождя.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 26.05.2016, 12:02

Відчайдушна любителька серфінгу сідає на мілину на гострий виступ рифу і опиняється у смертельній пастці. Її пильно стереже гігантська біла акула, яка нізащо не випустить свою здобич. До берега і порятунку якихось 200 метрів, якби не клята мілина. Зірка Голівуду Блейк Лайвлі в гострому двобої з хижаком, де чиясь воля до життя виявиться сильнішою.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 26.05.2016, 11:57

Безбашена комедія 18+ повертається! Здавалося б усі проблеми позаду, придуркуватих сусідів позбулися і можна вити сімейне гніздечко в новому заміському будинку. Для цього залишилася дрібничка - продати це легендарне житло. Аж ось на шляху до гармонії стає дещо новеньке, сексуальне і зовсім без тормозів, адже поруч оселяється дівчачий гуртожиток. Угода з продажу будинку під загрозою! Єдиний спосіб вгомонити дівах, щоб ті не відлякали покупців - заручитися підтримкою ворога №1 - колишнього сусіда.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 26.05.2016, 11:55

Американська антологія жахів, яка складається з восьми новел культових режисерів за участю відомих голлівудських акторів. Кожна з історій розповість про жахливі події, які розгортаються на фоні таких свят, як: День святого Валентина, День святого Патрика, Великдень, День матері, Різдво, Новий рік та інших.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 26.05.2016, 11:49

В мальовничих Карпатах живе Анна з якою стаються надприродні речі. Дівчина чує голос і бачить сни які попереджають про небезпеку і коли згодом вона опиняється в центрі протистояння між українських повстанцями і силами Радянської імперії її дар передбачення змінює долі багатьох.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 26.05.2016, 11:39

Дія буде розгортатися в супермаркеті, де сосискам потрібно скоріше вибратися на волю, поки не настав День Незалежності.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 09.04.2016, 23:27

Комедійний талант Шпигунки, Шахрайки, Полісменки Меліси МакКарті приніс їй чудові дивіденди - армію шанувальників і нові контракти! В центрі сюжету одна не дуже чесна бізнесвумен, яку раптово піймали на тіньових оборудках і засадили на 8 місяців. Та енергійна пані, не складає рук і намагається побудувати нову фінансову піраміду. Пильнуйте гаманці, вона поруч!

Рейтинг:
Скоро на сайті / 02.04.2016, 22:13

Сонячне затемнення активізує магічний портал часу. Звичайний хлопець Вітько потрапляє з 21 століття на тисячу років назад. Так починається його небезпечна, сповнена пригод подорож. Попереду смертельні небезпеки, чорна магія, зустріч з новими друзями і справжніми героями билин - богатирями: юним Олешком, могутнім Іллею та суворим Добринею - все це у супроводі вражаючих візуальних ефектів. Вітько опиняється в самому епіцентрі неймовірних подій, вступає в битву з міфічним істотами і дізнається, що таке справжня хоробрість.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 27.03.2016, 00:42

Часи змінюються, та привиди не зникають і комусь треба боронити від них світ людей. Сюжет поки тримається в таємниці, але ми заглянемо на бекстейдж – відчайдушними мисливцями за потойбічними створіннями стануть чарівні дівчата, серед них комедійна зірка Меліса Маккарті, а одну з ролей виконає харизматичний Кріс Хемсворт.

Рейтинг:
1 2 3 ... 19 20 »

© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0