Випадкові фільми
Опитування
У чому основна проблема українського кіно?
Всього відповідей: 851
Реклама
Повний розмір
Вам сподобався фільм?
ні ні

Форсаж 7 (2015) дивитись онлайн трейлер
Уже є на сайті / 14.01.2015, 18:50 / Переглядів: 887
Режисер:Джеймс Ван
Актори:Тайріз Гібсон, Джимон Хунсу, Дуейн Джонсон, Джейсон Стетхем, Мішель Родрігес, Джордана Брюстер, Курт Рассел, Пол Уокер, Майкл Джей Уайт, Він Дізель
Прем'єра в Україні:26 березня.2015

Команда Домініка Торрето (Він Дізель) знищила ворога Оуена Шоу, але його брат Аян (Джейсон Стетем) прагне помститися відважним стрітрейсерам. Найшвидші авто, найспокусливіші дівчата і перегони на виживання. Їх не зупинити!

Кадри з фільму

Реклама
Реклама
Теги
На цій сторінці ви можете переглянути фільм Форсаж 7 онлайн. Ви хочете подивитись фільм Форсаж 7 онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Форсаж 7 онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Форсаж 7 представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Форсаж 7 на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Форсаж 7 не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Форсаж 7 онлайн на fainekino.at.ua є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.
Всього коментарів (0)
avatar
  1. Вконтакті
  2. Facebook
© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0