Випадкові фільми
Опитування
У чому основна проблема українського кіно?
Всього відповідей: 851
Реклама
Повний розмір
Вам сподобався фільм?
ні ні

Кат Банк (2015) дивитись онлайн трейлер
Скоро на сайті / 17.03.2015, 20:33 / Переглядів: 502
Режисер:Мет Шекман
Актори:Брюс Дерн, Майкл Стулбарг, Тереза Палмер, Біллі Боб Торнтон, Соня Саломя, Ліам Хемсворт, Олівер Плат, Джон Малковіч, Ейден Лонгуорт
Прем'єра в Україні:3 квітня 2015

У маленькому провінційному містечку Кет Банк стається перше за всю історію вбивство. На допомогу шерифу приїздить детектив, щоб дізнатися хто вбив поштаря.

Реклама
Реклама
Теги
На цій сторінці ви можете переглянути фільм Кат Банк онлайн. Ви хочете подивитись фільм Кат Банк онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Кат Банк онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Кат Банк представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Кат Банк на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Кат Банк не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Кат Банк онлайн на fainekino.at.ua є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.
Всього коментарів (0)
avatar
  1. Вконтакті
  2. Facebook
© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0