Випадкові фільми
Опитування
У чому основна проблема українського кіно?
Всього відповідей: 851
Реклама
Повний розмір
Вам сподобався фільм?
ні ні

Хто в домі тато (2015) дивитись онлайн трейлер
Уже є на сайті / 01.11.2015, 21:13 / Переглядів: 1759
Режисер:Шон Андерс, Джон Морріс
Актори:Пол Шеєр, Сью-Лін Ансарі, Марк Уолберг, Томас Хейден Чьорч, Седрік Яр, Уіл Феррел, Алесандра Амброзіо, Джеймі Денбо, Лінда Карделліні, Хеннібал Бьорес
Прем'єра в Україні:31 грудня 2015

Після довгих років вештання по світу батько двох дітей (Марк Волберг) повернутається до колишньої дружини і хоче нарешті стати порядним сім'янином. Так, дітям до вподоби цей крутий чувак на мотоциклі, який може смачно врізати і розповідає "дорослі" історії, але на шляху до воз'зєднання з родиною у новоприбулого татка стоїть недолугий вітчим-тюхтій, який всі ці роки ростив їх, мов рідних. Змагаючись за любов і довіру дітей, татусі використають усі засоби: порядні і не тільки!

Реклама
Реклама
Теги
На цій сторінці ви можете переглянути фільм Хто в домі тато онлайн. Ви хочете подивитись фільм Хто в домі тато онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Хто в домі тато онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Хто в домі тато представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Хто в домі тато на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Хто в домі тато не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Хто в домі тато онлайн на fainekino.at.ua є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.
Всього коментарів (0)
avatar
  1. Вконтакті
  2. Facebook
© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0