Випадкові фільми
Опитування
У чому основна проблема українського кіно?
Всього відповідей: 851
Реклама
Повний розмір
Вам сподобався фільм?
ні ні

Сторожова Застава (2016) дивитись онлайн трейлер
Скоро на сайті / 02.04.2016, 12:40 / Переглядів: 1812
Режисер:Юрій Ковальов
Актори:Максим Дрозд, Єва Кошова, Данило Каменський, Наталія Сумська, Станіслава Красовська, Роман Луцький, Георгій Деревянський
Прем'єра в Україні:22 грудня 2016

Сонячне затемнення активізує магічний портал часу. Звичайний хлопець Вітько потрапляє з 21 століття на тисячу років назад. Так починається його небезпечна, сповнена пригод подорож. Попереду смертельні небезпеки, чорна магія, зустріч з новими друзями і справжніми героями билин - богатирями: юним Олешком, могутнім Іллею та суворим Добринею - все це у супроводі вражаючих візуальних ефектів. Вітько опиняється в самому епіцентрі неймовірних подій, вступає в битву з міфічним істотами і дізнається, що таке справжня хоробрість.

Реклама
Реклама
Теги
На цій сторінці ви можете переглянути фільм Сторожова Застава онлайн. Ви хочете подивитись фільм Сторожова Застава онлайн - натисніть на плеєрі кнопку старт. Щоб не відчувати незручності під час перегляду фільму Сторожова Застава онлайн бажано наявність інтернет-каналу зі швидкістю близько 1 Мбіт/с. Даний фільм Сторожова Застава представлений на сайті лише з метою ознайомлення і з подальшим придбанням ліцензійного диску. Таким чином дивитися фільм Сторожова Застава на нашому кінопорталі є вибором людей, які не хочуть витрачати свій час на пошуки фільмів в інтернеті. Якщо ж фільм Сторожова Застава не відповідає його опису або виникли технічні проблеми при перегляді фільму - залиште свій коментар. Ще однією перевагою перегляду фільму Сторожова Застава онлайн на fainekino.at.ua є наша абсолютна безкоштовність: дивіться фільми досхочу і у будь-який час.
Всього коментарів (0)
avatar
  1. Вконтакті
  2. Facebook
© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0