Це – історія життя Вейда Вілсона, колишнього оперативника спецназу, який став військовим найманцем. Здобувши надзвичайні цілющі властивості в результаті сумнівного експерименту, він починає своє «друге життя» під іменем Дедпул. Озброївшись новими можливостями та чорним, збоченим почуттям гумору, Дедпул переслідує чоловіка, який майже зруйнував його життя.
Уже є на сайті / 17.02.2015, 19:37

Чотирьохсерійний фільм про Богдана Хмельницького "Гетьман". Особистість гетьмана Богдана Хмельницького, непрості взаємини з Кримським ханством стануть основою для нового художнього фільму.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 17.02.2015, 17:46

Походеньки ексцентричного ведмедика Теда не закінчуються! Влітку 2015 Марк Волберґ, Аманда Сейфрід і, звісно, Тед на великих екранах країни у романтичній комедії з дорослими жартами. Молодята Тед і Темі-Лінн хочуть мати дитину, але для того, щоб отримати право бути батьком, Тед повинен довести в суді, що він є людиною.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 17.02.2015, 17:39

Виявляється, невгамовні жовті Посіпаки пройшли довгий шлях еволюції від одноклітинних істот до
розумних створінь. І в усі часи вони служили лише найамбітнішим негідникам. Відсутність господаря вганяє малих в депресію, і у пошуках нового боса Посіпаки вирушають на всесвітню конференцію лиходіїв. Тут пригоди й починаються...

Рейтинг:
/ 17.02.2015, 17:20

"Добровольці Божої Чоти" - історія творення української армії, братерства, подвигів і зрад. Історія боягузтва та героїзму. Історія добровольців, які з вірою у Бога та Україну поклали душу й тіло за нашу свободу.

Рейтинг:
/ 13.02.2015, 12:40

Навесні 2015-го «Месники», які у 2012 році побили рекорди світових бокс-офісів повертаються! Людство на межі знищення. Штучний інтелект Альтрон, створений для захисту нашої планети, обертає зброю проти неї. Таємна організація «Щ.И.Т.» змушена звернутися по допомогу до наймогутніших героїв Землі – Месників. Студія Марвел готова вражати уяву глядачів видовищними візуальним ефектами та фірмовим гумором.

Рейтинг:
/ 12.02.2015, 13:40

З часу подій, показаних в першому фільмі про незвичайний парк, пройшло 22 роки. Тварини Юрського періоду вже перестали сприйматися відвідувачами як щось дивовижне, і відвідуваність парку йде на спад. Компанія-власник парку вирішує створити новий атракціон, який допоможе повернути закладу колишню популярність. Однак, не все відбувається так, як уявляли собі вчені, та нововведення замість безтурботної розваги стає найнебезпечнішим випробуванням для відвідувачів.

Рейтинг:
/ 12.02.2015, 13:33

Головний герой комедії – неперевершений мешканець дна океану, улюбленець Губка Боб Квадратні Штани. Для спасіння своєї батьківщини Губці Бобу та його друзям доведеться вибратися на суходіл. Тут на них чекає не лише знайомство з небаченими досі відвідувачами пляжів. Головна ціль підйому на поверхню – відібрати у пірата Бургер-Бороди рецепт, через який вони опинилися на суходолі. Також у пірата є книга і все, що у ній написано, здійснюється. За допомогою книги Губка Боб, Патрік Стар, Юджин Крабс, Сквідвард Тентікалс, Сенді Чікс та Планктон стають супергероями. Чи вдасться їм врятувати світ, а в особливості рідне океанське дно від біди, що насувається?

Рейтинг:
/ 12.02.2015, 13:26

Кейсі Ньютон - допитлива й смілива, а це іноді призводить до не найприємніших наслідків. Якось до Кейсі потрапляє дивний предмет, маленький металевий значок. Взявши його до рук, дівчина миттєво переміщується в паралельний світ. Допомогти їй розібратися в такому дивовижному відкритті може винахідник Френк Вокер. Він знає все про це загадкове місце, але не дивлячись на це не поспішає ділитися всією інформацією з дівчиною.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 12.02.2015, 13:19

Переосмислення класичної історії про сім'ю, в заміському будинку якої поселяються злі духи. Коли жахливі примари викрадають молодшу дочку, родині доводиться об'єднатися, щоб врятувати її.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 12.02.2015, 01:25

Студентка літературного факультету Анастасія Стіл підписує контракт з підприємцем-мільярдером Крістіаном Ґреєм на його умовах. Вона дозволяє Крістіану повністю контролювати власне життя. Відверта сексуальна історія до Дня Святого Валентина в найкращих кінотеатрах.

Рейтинг:
« 1 2 ... 17 18 19 20 »

© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0