Це – історія життя Вейда Вілсона, колишнього оперативника спецназу, який став військовим найманцем. Здобувши надзвичайні цілющі властивості в результаті сумнівного експерименту, він починає своє «друге життя» під іменем Дедпул. Озброївшись новими можливостями та чорним, збоченим почуттям гумору, Дедпул переслідує чоловіка, який майже зруйнував його життя.
Скоро на сайті / 26.05.2016, 12:18

Іскрометна комедія від режисера «Красуні» зібрала разом улюблених голлівудських актрис. Фільм складається з кількох новел, які розкажуть про життя мам напередодні Дня матері.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 26.05.2016, 12:10

'Усього 13 хвилин не вистачило теслі Георгу Ельзеру, аби змінити хід світової історії. 8 листопада 1939 року в мюнхенській пивній «Бюргербройкеллер», де Гітлер щороку в річницю «Пивного путчу» виступав перед ветеранами Націонал-соціалістичної робочої партії Німеччини, Ельзер вмонтував саморобний вибуховий пристрій з годинниковим механізмом в колону, перед якою зазвичай встановлювали трибуну для вождя.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 26.05.2016, 11:49

В мальовничих Карпатах живе Анна з якою стаються надприродні речі. Дівчина чує голос і бачить сни які попереджають про небезпеку і коли згодом вона опиняється в центрі протистояння між українських повстанцями і силами Радянської імперії її дар передбачення змінює долі багатьох.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 26.05.2016, 11:39

Дія буде розгортатися в супермаркеті, де сосискам потрібно скоріше вибратися на волю, поки не настав День Незалежності.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 02.04.2016, 22:13

Сонячне затемнення активізує магічний портал часу. Звичайний хлопець Вітько потрапляє з 21 століття на тисячу років назад. Так починається його небезпечна, сповнена пригод подорож. Попереду смертельні небезпеки, чорна магія, зустріч з новими друзями і справжніми героями билин - богатирями: юним Олешком, могутнім Іллею та суворим Добринею - все це у супроводі вражаючих візуальних ефектів. Вітько опиняється в самому епіцентрі неймовірних подій, вступає в битву з міфічним істотами і дізнається, що таке справжня хоробрість.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 27.03.2016, 00:42

Часи змінюються, та привиди не зникають і комусь треба боронити від них світ людей. Сюжет поки тримається в таємниці, але ми заглянемо на бекстейдж – відчайдушними мисливцями за потойбічними створіннями стануть чарівні дівчата, серед них комедійна зірка Меліса Маккарті, а одну з ролей виконає харизматичний Кріс Хемсворт.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 27.03.2016, 00:35

Джон Клейтон III відомий на весь світ, як знаменитий Тарзан. Через роки після того, як він пристосувався до лондонського суспільству, королева Вікторія доручає йому з'ясувати, що відбувається в Конго. Тарзан об'єднується з колишнім найманцем на ім'я Джордж Вашингтон Вільямс, щоб врятувати Конго від жорстокого воєначальника, контролюючого велику алмазодобувну копальню.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 27.03.2016, 00:13

Нове марвелівське дійство небаченого розмаху! Могутні супергерої під керівництвом Першого Месника стають учасниками глобального руйнівного інциденту. Зважаючи на це, керівництво держави вважає за необхідне взяти під контроль усіх людей із суперздібностями і змусити їх працювати на урядові служби. Перший Месник повстає проти порушення свобод і веде за собою групу однодумців. Його найкращий друг - “Залізна Людина” Тоні Старк несподівано стає на чолі протилежного табору. Серед Месників розкол і людство беззахисне перед загрозами нового покоління, які ось-ось поглинуть планету.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 26.03.2016, 23:58

Та сама Аліса, яка стала успіхом 2010-го, повертається! Творці популярного сучасного фентезі запрошують у дивовижну пригоду, зняту за мотивами бестселера «Аліса в Задзеркаллі». Зробивши крок у Дзеркало, Аліса потрапляє у нову невідому реальність... Сон, вигадка, ілюзія, а чи справжнісіньке божевілля?! Фантастичний калейдоскоп яскравих героїв, блискучий зірковий склад, тонкий гумор і графіка нового покоління — ви неодмінно повірите всьому, що побачите.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 26.03.2016, 23:53

"Чотири вершники", команда найкращіх ілюзіоністів світу, знову разом! Їх "магія" стала ще найкраще, а вороги - небезпечніше. Цього разу воду будуть намагатися врятувати свою репутацію і вивести на чисту воду жорстого техномагната...

Рейтинг:
1 2 3 ... 7 8 »

© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0