Це – історія життя Вейда Вілсона, колишнього оперативника спецназу, який став військовим найманцем. Здобувши надзвичайні цілющі властивості в результаті сумнівного експерименту, він починає своє «друге життя» під іменем Дедпул. Озброївшись новими можливостями та чорним, збоченим почуттям гумору, Дедпул переслідує чоловіка, який майже зруйнував його життя.
Уже є на сайті / 26.05.2016, 12:02

Відчайдушна любителька серфінгу сідає на мілину на гострий виступ рифу і опиняється у смертельній пастці. Її пильно стереже гігантська біла акула, яка нізащо не випустить свою здобич. До берега і порятунку якихось 200 метрів, якби не клята мілина. Зірка Голівуду Блейк Лайвлі в гострому двобої з хижаком, де чиясь воля до життя виявиться сильнішою.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 26.05.2016, 11:57

Безбашена комедія 18+ повертається! Здавалося б усі проблеми позаду, придуркуватих сусідів позбулися і можна вити сімейне гніздечко в новому заміському будинку. Для цього залишилася дрібничка - продати це легендарне житло. Аж ось на шляху до гармонії стає дещо новеньке, сексуальне і зовсім без тормозів, адже поруч оселяється дівчачий гуртожиток. Угода з продажу будинку під загрозою! Єдиний спосіб вгомонити дівах, щоб ті не відлякали покупців - заручитися підтримкою ворога №1 - колишнього сусіда.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 26.05.2016, 11:55

Американська антологія жахів, яка складається з восьми новел культових режисерів за участю відомих голлівудських акторів. Кожна з історій розповість про жахливі події, які розгортаються на фоні таких свят, як: День святого Валентина, День святого Патрика, Великдень, День матері, Різдво, Новий рік та інших.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 09.04.2016, 23:27

Комедійний талант Шпигунки, Шахрайки, Полісменки Меліси МакКарті приніс їй чудові дивіденди - армію шанувальників і нові контракти! В центрі сюжету одна не дуже чесна бізнесвумен, яку раптово піймали на тіньових оборудках і засадили на 8 місяців. Та енергійна пані, не складає рук і намагається побудувати нову фінансову піраміду. Пильнуйте гаманці, вона поруч!

Рейтинг:
Уже є на сайті / 27.01.2016, 15:52

Пародія на популярний фільм "П'ятдесят відтінків сірого".

Рейтинг:
Уже є на сайті / 17.01.2016, 12:42

Жанрове переосмислення класичного роману Джейн Остін. Зберігши близько 85% оригінального тексту, Сет Грем-Сміт передав історію про Елізабет Беннет і містера Дарсі в епічну оповідь про боротьбу дівчини та її чотирьох сестер проти зомбі, які заполонили вікторіанську Англію. Містер Дарсі в цьому варіанті виступає тренером дівиць, який навчає їх основам бою.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 17.01.2016, 12:35

Після автомобільної аварії молода жінка приходить до тями в підвалі незнайомця, який переконує, що врятував її життя. Вона не знає, як і чому опинилася тут, але чоловік запевняє, що світ нагорі уражений невідомою хімічною атакою і вийти - означає приректи себе на загибель. Але де насправді смертельна небезпека: назовні чи в моторошному підвалі?

Рейтинг:
Уже є на сайті / 15.01.2016, 14:46

Натхненний реальними подіями, фільм Едді "Орел" - добра історія про Майкла "Едді" Едвардса (Терон Еджертон), хороброго британського лижного стрибуна з трампліна, який ніколи не припиняв вірити у себе, навіть коли вся країна відверталася від нього через його постійні невдачі. За допомогою харизматичного тренера (Х'ю Джекман), Едді приймає виклик і підкорює серця фанатів спорту в усьому світі, проводячи неймовірний і історичний виступ у 1988 році на Зимових Олімпійських іграх у Калгарі.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 01.01.2016, 22:00

Герої картини полюбили один одного в Криму. І, незважаючи на всі політичні перипетії, а згодом - і події на Сході , їх любов не згасла. Картина заснована на реальних подіях.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 30.12.2015, 00:20

Культова гра Warcraft оживає на великому екрані у масштабному і величному фентезі! Дія відбувається в Азероті, перед нами перші зіткнення орків з людьми і вся історія їхнього тривалого конфлікту. Чи вдасться людям стримати навалу ворога, який володіє надпотужною силою та на боці якого виступають демонічні сили?! Дивовижний всесвіт Варкрафрт, який вже має мільйонну армію шанувальників, приголомшить надсучасними візуальними ефектами, а епічне протистояння ватажків обох рас перенесе глядача в самий епіцентр подій!

Рейтинг:
1 2 3 ... 11 12 »

© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0