Це – історія життя Вейда Вілсона, колишнього оперативника спецназу, який став військовим найманцем. Здобувши надзвичайні цілющі властивості в результаті сумнівного експерименту, він починає своє «друге життя» під іменем Дедпул. Озброївшись новими можливостями та чорним, збоченим почуттям гумору, Дедпул переслідує чоловіка, який майже зруйнував його життя.
Уже є на сайті / 30.12.2015, 00:20

Культова гра Warcraft оживає на великому екрані у масштабному і величному фентезі! Дія відбувається в Азероті, перед нами перші зіткнення орків з людьми і вся історія їхнього тривалого конфлікту. Чи вдасться людям стримати навалу ворога, який володіє надпотужною силою та на боці якого виступають демонічні сили?! Дивовижний всесвіт Варкрафрт, який вже має мільйонну армію шанувальників, приголомшить надсучасними візуальними ефектами, а епічне протистояння ватажків обох рас перенесе глядача в самий епіцентр подій!

Рейтинг:
Уже є на сайті / 30.12.2015, 00:13

Джейсон, поступливий правильний хлопець, напередодні весілля вляпується в розважальну поїздку до моря зі своїм дідом, відставним генералом з легкою вдачею, бурхливою фантазією і цілком певними потребами ... І, схоже, канікули з дідусем змінять життя Джейсона назавжди!

Рейтинг:
Уже є на сайті / 30.12.2015, 00:08

#SELFIEPARTY – це шалена підліткова комедія з карколомними трюками та діалогами! Четверо друзів-студентів прокидаються в поліцейському відділку, не пам’ятаючи події вчорашнього дня. Їх звинувачують у вбивстві карлика, тіло якого знайшли на газоні будинку, де хлопці влаштували мегавечірку. Щоб встановити хід подій, герої вирішують зібрати усі фото та відео з вчорашнього погрому і з’ясувати, що ж трапилося минулої ночі.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 30.12.2015, 00:07

Стівен Стелфокс працює в звукозаписувальній компанії. Його завдання - знаходити молодих виконавців з крутими хітами. Але це не так просто, як здається на перший погляд, тому Стівену доводиться їздити по всьому світу, перериваючись на відпочинок в компанії дівчат, алкоголю і наркотиків.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 30.12.2015, 00:02

Коли перший герой зв'язується з другим напередодні зустрічі випускників, екс-лузер залучає його до розкриття змови, пов'язаної з продажем військових секретів.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 29.12.2015, 23:55

В основу фільму покладена книга Джоан Ролінґ, написана нею від імені Ньюта Скамандера як підручник для Гоґвортсу. Це перелік фантастичних тварин і їх опис. Дана картина стане першою в майбутній трилогії. Студія Warner Bros., яка взялася за реалізацію проекту, запросила в режисерське крісло Девіда Єтса, який працював над чотирма останніми частинами кіносаги про Гаррі Поттера. Сценарієм займеться сама Джоан Ролінґ. Продюсери заявили що частини трилогії зніматимуть раз на два роки.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 27.12.2015, 11:42

Дія фільму розвивається в легендарному лісі Аокігахара біля підніжжя гори Фудзі, що на японському острові Хонсю. Американка Сара приїжджає туди, щоб знайти свою сестру-близнюка, яка загадково зникла деякий час тому. Сару попереджають, що сходити зі стежки не можна, але дівчині доводиться покинути безпечну дорогу, оскільки вона вимушена битися з душами мерців, що населяють цей ліс.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 27.12.2015, 11:37

У стрічці йдеться про чоловіка, якого несподівано звинувачують у сексуальному насильстві щодо власної доньки. При цьому головний герой нічого не пам’ятає і не розуміє, що насправді відбувається. Він вирішує звернутися до психіатра, маючи надію, що той зможе допомогти йому відновити спогади. Однак із часом герой розуміє, що насправді став заручником чиєїсь змови.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 13.12.2015, 00:50

Агент секретної служби у рамках чергового завдання терміново повинен залягти на дно і для цього прибуває в тихе портове містечко Ґрімзбі. На своє нещастя шпигун не врахував однієї маленької деталі – тут йому доведеться зустріти свого відбитого на всю голову брата, відомого уболівальника-хулігана. Успіх місії гарантовано, бо крутіший за найкрутішого у світі шпигуна – тільки його брат.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 13.12.2015, 00:43

Новий рік на поріг, снігом вкриті будинки, і Санта дарунки поклав під ялинки... Але історія не про Санту та його оленів. А про трьох чуваків, братанів, нерозлучних корешів. Забудьте про прісні нудні різдвяні комедії, бо на знімальному майданчику хулігани Сет Роген і Джеймс Гордон-Левітт! На новорічні свята, в довгоочікувану пору магії і здійснення мрій троє старих друганів вирішують ні в чому собі не відмовляти. Так-так, без стопкранів. Вони знають один одного вічність, але висять щоразу, як востаннє. Тепер їхня мета - знайти найвеселішу вечірку Нью-Йорка і ніщо не зможе їх зупинити. Але ранок все одно настане…

Рейтинг:
« 1 2 3 4 5 6 ... 19 20 »

© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0