Це – історія життя Вейда Вілсона, колишнього оперативника спецназу, який став військовим найманцем. Здобувши надзвичайні цілющі властивості в результаті сумнівного експерименту, він починає своє «друге життя» під іменем Дедпул. Озброївшись новими можливостями та чорним, збоченим почуттям гумору, Дедпул переслідує чоловіка, який майже зруйнував його життя.
Скоро на сайті / 19.07.2015, 15:55

Як гадаєте, що роблять ваші домашні улюбленці, коли ви переступаєте поріг дому і залишаєте їх на господарстві самих? Запевняємо, вони зовсім не нудьгують! Нова анімаційна комедія від творців неперевершених “Посіпак” відкриє справжні таємниці, які пухнасті друзі старанно приховують від людського ока. Життя головного героя тер'єра Макса перевертається з ніг на голову, коли в його господаря з'являється ще один улюбленець — пес-приблуда Дюк. Але їм доведеться забути про суперництво і об'єднатися, коли вони з'ясують, що кролик Сніжок збирає цілу армію безпритульних тварин і його плани дуже непередбачувані!

Рейтинг:
Уже є на сайті / 19.07.2015, 15:53

Переїхавши до невеликого містечка, Зак Купер був приємно здивований знайомством з чарівною сусідкою Ханною. Але кожна приємність має зворотній бік – батько Ханни, містер Стайн, дивакуватий письменник, який створює містичні трилери для підлітків. Стайн приховує страшну таємницю: насправді монстри з його книжок цілком реальні, а він з міркувань безпеки мусить «заковувати» їх в літери. Випадково Зак випускає темні сили на волю і зовсім скоро клоуни, демони і зомбі будуть серед нас. Божевільне полювання на нечисть розпочинається!

Рейтинг:
Уже є на сайті / 19.07.2015, 15:49

На новорічні свята запальна романтична комедія від продюсера хіта “Знайомство з батьками”. Дві сестри виросли і вилетіли з батьківського дому, але навряд чи встигли сі змінитися. Одна – ідеальна донька з бездоганною кар'єрою і банківським рахунком, інша - ходяча катастрофа і лажає в усьому. Аж ось, батьки виставляють на продаж будинок їхнього дитинства і сестри вирішують підсолодити гірке прощання, влаштувавши “супермегавечірку” для друзів! Ця ніч змінить їхнє життя назавжди: хтось зустріне кохання, хтось стане сміливішим, а хтось з гостей дуже хотів би, щоб ніхто і ніколи не дізнався, як вони відривалися!

Рейтинг:
Уже є на сайті / 19.07.2015, 15:45

У лютому 1952 року шторм небувалої сили накрив східне узбережжя США, руйнуючи все на своєму шляху. Група берегової охорони отримує повідомлення, що у водах неподалік дрейфують 2 нафтові танкери, які буря буквально розірвала навпіл. Командир охоронців негайно висилає шлюпку на пошуки тих, хто вижив. Так починається найсміливіша і найгероїчніша рятувальна місія в історії берегової охорони. В їхніх руках долі людей, адже вижило 32 моряки, а місць у шлюпці лише 13...

Рейтинг:
Уже є на сайті / 07.07.2015, 10:52

Молодий агент ФБР, який працює під прикриттям, проникає в банду злодіїв, у яких є спільне захоплення - екстремальні види спорту.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 04.07.2015, 22:57

Наближається потоп, незабаром все вкриє вода, і настане кінець світу. Двоє забавних незграбних звірів, Дейв і його син Фінні, повинні потрапити на Ковчег, який побудували для порятунку всіх тварин. Але виявляється, що тваринам їх виду вхід заборонений! За допомогою хитрості і маскування їм вдається прослизнути на ковчег, але радіти зарано ... Так як незабаром допитливий Фінні і його нова знайома Лея примудряються випасти з ковчега. Тепер їм доведеться тікати від повені і знайти шлях на найвищу гору, а їхнім батькам - розгорнути ковчег, щоб врятувати своїх дітей.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 02.07.2015, 22:01

Від культового режисера Роберта Земекіса неймовірна і правдива історія, знята за біографією сміливого канатохідця Філіпа Петті. Щоб довести світові і коханій свою майстерність, він наважився на трюк, який досі нікому не вдалося повторити. В 1974 хлопець пройшов без страховки по тонкому канату, натягнутому між вежами-близнюками Всесвітнього торгового центру на висоті 450 метрів над землею!

Рейтинг:
Скоро на сайті / 26.06.2015, 23:01

Кінець ХIХ століття, Франція. Покоївка Селестіна, чия ефектна зовнішність - незмінний об'єкт чоловічої уваги, їде з Парижа і стає на службу в сім'ю провінційних поміщиків. У цьому будинку вона змушена маневрувати між інтересами подружжя, прислужуючи владній господині і даючи відсіч приставанням її хтивого чоловіка. Відчуваючи себе чужою в цьому суспільстві, Селестіна зближується з мовчазним садівником Жозефом, чий рішучий характер полонить дівчину.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 26.06.2015, 22:55

Старт п’ятого фільму «Паранормальне явище» свідчить: жанр «хорор» має армію своїх шанувальників. Інформація про сюжет проекту та акторів досі тримається під грифом «цілком таємно». Містика, моторошність і невизначеність. Саме те, що лоскоче нерви і приваблює глядачів на фільми жаху.

Рейтинг:
/ 24.06.2015, 22:14

Екранізація поетичної мініатюри (балади) Тараса Шевченка з розширенням біографій дійових осіб до масштабів історичних узагальнень від часів козаччини до сьогодення - через основні етапи минулого України. Балада про любов і вірність.

Рейтинг:
« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 19 20 »

© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0