Це – історія життя Вейда Вілсона, колишнього оперативника спецназу, який став військовим найманцем. Здобувши надзвичайні цілющі властивості в результаті сумнівного експерименту, він починає своє «друге життя» під іменем Дедпул. Озброївшись новими можливостями та чорним, збоченим почуттям гумору, Дедпул переслідує чоловіка, який майже зруйнував його життя.
Уже є на сайті / 01.11.2015, 12:09

Холодні поля Шотландії, військовий табір, завжди готовий переміститися в інше місце. Макбет завжди на війні, його дружина, яка нещодавно втратила дитину, боїться втратити ще і чоловіка. Щоб утримати його поруч, вона починає свій проект щодо усунення конкурентів у боротьбі за королівську корону.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 01.11.2015, 12:06

По той бік кордону, переслідуючи впливового наркобарона, опиняється одна з найкращих агенток ФБР Кейт Мейсі. Вона не підозрює, що потрапила у місце, де не діє жоден закон, місце пекельної круговерті безвиході і насилля, продажних копів і потоків відмитих грошей. Мета операції - за всяку ціну перекрити канал наркотрафіку і покарати відповідальних за смерть невинних людей. Щоб вижити тут, довіряти не можна нікому.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 03.10.2015, 22:38

Очима Ігоря ми простежимо темну передісторію неврівноваженого юного асистента, його рятівну дружбу з молодим студентом-медиком Віктором Вон Франкенштейном і станемо свідками дивовижних подій, в результаті яких Франкенштейн став тією людиною – і тією легендою – яку ми знаємо сьогодні.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 03.10.2015, 22:33

Новий анімаційний блокбастер розповість про початок глобального протистояння сердитих пташок і іхніх запеклих ворогів - підступних свиней. Хочете дізнатися таємниці невгамовних улюбленців планети і потрапити в кумедну пернату 3D-пригоду?! Пташки вже на низькому старті!

Рейтинг:
Уже є на сайті / 20.09.2015, 15:17

Американський бізнесмен вирішує почати життя заново, в райському куточку Південно-Східної Азії. Джек бере з собою дружину і дітей, сподіваючись, що їх новий дім сподобається його родині. Вони знайомляться з британським підданим, який вже чимало прожив в Азії і радий своїм новим іноземним друзям. Доля вносить свої зміни в плани Джека про нове життя. Несподівано в країні відбувається переворот, який супроводжується вбивствами, насиллям і вандалізмом. Британський друг намагається допомогти американській сім'ї, яка опинилася в готелі, як у пастці, в невдалий час. У них є тільки один вихід - бігти.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 20.09.2015, 15:17

Під час нічного святкового параду в Нью-Йорку у професора Майка Кола безслідно пропадає його маленький син. Поліції не вдається знайти дитину, однак після власного розслідування батько дізнається, що якесь потужне стародавнє прокляття забирає дітей щороку. Щоб повернути собі свого сина, у нього є тільки один шанс - в ніч на Хелловін відправитися по той бік воріт темряви ....

Рейтинг:
Уже є на сайті / 20.09.2015, 15:17

Земля спустошена чотирма страхітливими хвилями. "Перша хвиля залишила за собою імлу. Від другої встигли втекти лиш деякі. Але навряд чи можна назвати везучими тих, хто вцілів після третьої. Четверта хвиля стерла всі людські закони, натомість ж встановила свій, один-єдиний: хочеш жити - не вір нікому. І ось вже накочує п'ята хвиля". Серед суцільного хаосу і постійних загроз дівчина Кессі намагається врятувати брата. Щохвилини вона робить вибір між надією і відчаєм, між коханням і обов'язком, між життям і смертю.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 22.08.2015, 23:32

В одній приватній закритій школі з'явився страшний вірус! Маленькі гарненькі дітки одразу перетворилися в пекельних зомбі, які хочуть зжерти своїх улюблених вчителів і однокласників. Війна починається! І не на життя, а на смерть.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 21.08.2015, 10:22

Результатом невдалого експерименту стала техногенна катастрофа, наслідки якої лишаються невивченими. У зоні відчуження з’являються лише мародери. Звичайні люди в цій місцевості дивним чином зникають. Головні герої картини – мрійливий мародер, жінка, що втратила сім’ю та засуджений суспільством науковець – волею обставин опиняються у незвичайному місті з власними законами. Чи можна втекти від долі? Що робити, коли твій світ змінився назавжди?

Рейтинг:
Уже є на сайті / 21.08.2015, 10:19

Історія відбувається після шокуючих подій першої частини, в якій сержант Освальф втратив життя, розслідуючи серію вбивств. Його друг, колишній заступник шерифа, знайомиться з молодою жінкою Кортні і її двома синами - Заком і Діланом, в ході відновлення розслідування таємничих вбивств. Родина нещодавно переїхала на нове місце, де сталися жахливі події і не підозрює про те, що їх чекає. Будинок відмічено печаткою Зла, яке живиться душами дітей в образі демона Багула.

Рейтинг:
« 1 2 3 4 5 ... 11 12 »

© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0