Це – історія життя Вейда Вілсона, колишнього оперативника спецназу, який став військовим найманцем. Здобувши надзвичайні цілющі властивості в результаті сумнівного експерименту, він починає своє «друге життя» під іменем Дедпул. Озброївшись новими можливостями та чорним, збоченим почуттям гумору, Дедпул переслідує чоловіка, який майже зруйнував його життя.
Уже є на сайті / 21.08.2015, 10:14

Це – історія життя Вейда Вілсона, колишнього оперативника спецназу, який став військовим найманцем. Здобувши надзвичайні цілющі властивості в результаті сумнівного експерименту, він починає своє «друге життя» під іменем Дедпул. Озброївшись новими можливостями та чорним, збоченим почуттям гумору, Дедпул переслідує чоловіка, який майже зруйнував його життя.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 21.08.2015, 10:00

Стосунки колишньої танцівниці Ванесси та її чоловіка Роланда заходять у глухий кут. Намагаючись вдихнути нове життя у свій шлюб, пара вирушає в подорож мальовничим узбережжям Франції. Серед вузьких вуличок тихого приморського містечка, де Ванесса і Роланд затримуються на деякий час, трапиться те, що змінить їх наза

Рейтинг:
Уже є на сайті / 24.07.2015, 11:19

Всі знають історію про Робінзона Крузо, який потрапив на безлюдний острів. Однак, як же можна назвати його безлюдним, якщо він заселений різноманітними веселими тваринами і птахами? Вони дуже здивувалися, вперше зустрівши цю дивну істоту, і навіть прийняли його за морське чудовисько. Папузі на прізвисько Вівторок і його друзям - хамелеону, тапірі та іншим мешканцям острова належить ближче познайомитися з незнайомим звіром «людиною» і разом з ним пережити масу небезпечних і веселих пригод.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 24.07.2015, 11:12

Лос-Анджелес, Каліфорнія - це світ нескінченних можливостей вдень і нереальних голлівудських вечірок вночі. Обидва ці світи прагне підкорити молодий DJ на ім'я Коул, котрий невпинно працює над своїм пробивним треком, який повинен підірвати весь світ. Його помічає і бере під крило досвідчений продюсер Джеймс, але все стає вкрай заплутаним, коли Коул закохується в молоду подружку Джеймса. Незабаром перед Коулом встає непростий вибір між любов'ю, вірністю, старими друзями і майбутнім, про яке він так мріє.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 21.07.2015, 13:50

Дія гостросюжетної драми відбувається на тлі серії реальних історичних подій і розповідає про бруклінського адвоката Джеймса Донована (Том Хенкс), який опиняється в епіцентрі холодної війни, коли ЦРУ відправляє його на практично неможливе завдання - домовитися про звільнення захопленого в СРСР американського пілота літака-розвідника U2 .

Рейтинг:
Уже є на сайті / 21.07.2015, 13:44

Побоюючись, що дії богоподібного супергероя так і залишаться безконтрольними, грізний і могутній страж Готем Сіті кидає виклик найбільш шанованому в наші дні рятівникові Метрополіса, в той час як увесь інший світ вирішує, який герой йому по-справжньому потрібен. І поки Бетмен і Супермен перебувають у стані війни один з одним, виникає нова загроза, яка ставить людство під найбільшу небезпеку, з якою воно коли-небудь стикалося.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 21.07.2015, 13:34

Журналістка Еммі, героїня нової романтичної комедії, по- перше - розумна, по-друге – симпатична, а по третє – ходяча халепа. А ще вона не уявляє свого життя без запальних і відривних вечірок. Для написання нової статті Еммі знайомиться з Аароном, супер- серйозним молодим хірургом, і розуміє, що закохалася... Суцільна підстава з цим коханням - доведеться перевертати життя з ніг на голову.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 19.07.2015, 15:53

Переїхавши до невеликого містечка, Зак Купер був приємно здивований знайомством з чарівною сусідкою Ханною. Але кожна приємність має зворотній бік – батько Ханни, містер Стайн, дивакуватий письменник, який створює містичні трилери для підлітків. Стайн приховує страшну таємницю: насправді монстри з його книжок цілком реальні, а він з міркувань безпеки мусить «заковувати» їх в літери. Випадково Зак випускає темні сили на волю і зовсім скоро клоуни, демони і зомбі будуть серед нас. Божевільне полювання на нечисть розпочинається!

Рейтинг:
Уже є на сайті / 19.07.2015, 15:49

На новорічні свята запальна романтична комедія від продюсера хіта “Знайомство з батьками”. Дві сестри виросли і вилетіли з батьківського дому, але навряд чи встигли сі змінитися. Одна – ідеальна донька з бездоганною кар'єрою і банківським рахунком, інша - ходяча катастрофа і лажає в усьому. Аж ось, батьки виставляють на продаж будинок їхнього дитинства і сестри вирішують підсолодити гірке прощання, влаштувавши “супермегавечірку” для друзів! Ця ніч змінить їхнє життя назавжди: хтось зустріне кохання, хтось стане сміливішим, а хтось з гостей дуже хотів би, щоб ніхто і ніколи не дізнався, як вони відривалися!

Рейтинг:
Уже є на сайті / 19.07.2015, 15:45

У лютому 1952 року шторм небувалої сили накрив східне узбережжя США, руйнуючи все на своєму шляху. Група берегової охорони отримує повідомлення, що у водах неподалік дрейфують 2 нафтові танкери, які буря буквально розірвала навпіл. Командир охоронців негайно висилає шлюпку на пошуки тих, хто вижив. Так починається найсміливіша і найгероїчніша рятувальна місія в історії берегової охорони. В їхніх руках долі людей, адже вижило 32 моряки, а місць у шлюпці лише 13...

Рейтинг:
« 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 »

© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0