Це – історія життя Вейда Вілсона, колишнього оперативника спецназу, який став військовим найманцем. Здобувши надзвичайні цілющі властивості в результаті сумнівного експерименту, він починає своє «друге життя» під іменем Дедпул. Озброївшись новими можливостями та чорним, збоченим почуттям гумору, Дедпул переслідує чоловіка, який майже зруйнував його життя.
Скоро на сайті / 03.06.2015, 22:40

Масштабна і захоплива екранізація завершальної частини культової саги сучасності! Хоробра Кітнісс Евердін, переможниця двох «Голодних Ігор», знову повертається на великі екрани, щоб очолити повстання бунтівних округів проти безжального автократичного Капітолію.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 03.06.2015, 22:34

Сучасні історії з реального життя організації з понад сторічним досвідом прийдуть в кожен дім на екрани телевізорів у захоплюючому серіалі «Пласт».

Рейтинг:
Скоро на сайті / 28.05.2015, 18:02

Жахливий злочин приголомшив увесь Канзас: у маленькому містечку 15-річний підліток убив власну сім'ю. Тоді дивом уціліла лише 7-річна Ліббі. Двадцять чотири роки потому до дівчини звертаютсья декілька детективів-любителів, які впевнені у невинності її брата. Разом вони розпочинають нове розслідування.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 28.05.2015, 17:59

Фільм розповість про чоловіка, якого раптово звинувачують у сексуальному насильстві по відношенню до дочки. При цьому головний герой нічого такого не пам'ятає і тому не розуміє, що ж насправді відбувається. Він вирішує відправитися до психіатра, в надії на те, що той зможе допомогти йому відновити спогади. Проте з часом герой розуміє, що насправді опинився в центрі чиєїсь змови.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 28.05.2015, 17:53

Молода пара з Брукліна надихає консервативне подружжя на більш розкута поведінка, що тягне за собою забавні наслідки.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 25.05.2015, 13:02

Офіцерові поліції в особі тендітної жінки доручили перевезти важливого свідка - дружину наркобарона. Однак завдання йде не за планом з самого початку, через що офіцерові доводиться рятувати сексапільну красуню від кілерів Вісенте Кортеса, якому необхідно прибрати чергового свідка. І Кортес має намір довести справу до кінця - за двома жінками починають гонитву наймані вбивці і продажні копи, які не бажають втрачати можливість заробити пристойну суму.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 25.05.2015, 13:00

Група молодих людей знаходить відеоплівку, на якій зображений трагічний випадок, що стався двадцять років тому. Випадок дійсно шокуючий, адже місце дії - середня школа невеликого містечка. Спочатку здавалося, що на плівку записаний звичайний шкільний спектакль, але він закінчується дивними подіями. Однак це не зупиняє друзів, які вирішили дізнатися більше про побачену постановку, щоб пізніше її повторити

Рейтинг:
Скоро на сайті / 13.05.2015, 21:20

Фільм розповідає історію 17-річного хлопчину на ім’я Джей Кавендіш, який подорожує по всьому американському кордону в пошуках дівчини, яку він любить. У небезпечній пригоді його супроводжує таємничий мандрівник Сайлас.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 13.05.2015, 21:14

Боксер Біллі Хоуп - володар чемпіонського поясу з загнаним в глухий кут особистим життям. Однак слава згасає, оточення більше не ставиться до нього з колишнтою повагою, а сімейні проблеми все сильніше тягнуть на дно. Чоловік був дуже близький до того, щоб викинути білий рушник на ринг власного життя, але замість цього він починає посилені тренування з Тітусом Уіллсом. Заради дочки Біллі спробує повернутися на колишній рівень, щоб здобути ще не одну гучну перемогу.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 09.05.2015, 13:33

Стет - проблемний 11 - річний сирота з Техасу. Після смерті матері він опиняється у музичній школі. Тут він зможе відкрити та розвинути свій талант, але постійно конфліктує з вчителями.

Рейтинг:
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 »

© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0