Це – історія життя Вейда Вілсона, колишнього оперативника спецназу, який став військовим найманцем. Здобувши надзвичайні цілющі властивості в результаті сумнівного експерименту, він починає своє «друге життя» під іменем Дедпул. Озброївшись новими можливостями та чорним, збоченим почуттям гумору, Дедпул переслідує чоловіка, який майже зруйнував його життя.
Скоро на сайті / 09.05.2015, 13:20

О, так! Він справжній джентльмен. Галантний, привітний, душа компанії, і, хто б міг навіть подумати, такий небезпечний! Менш, ніж за рік пограбувати понад 60 банків – це неабияка вдача і зухвалість! Але у нього є своя історія, яка стала поштовхом до його злодіянь...

Рейтинг:
Скоро на сайті / 02.05.2015, 20:27

У Квіна Бермена не найкращі часи, але він хоче освідчитись своїй дівчині Девон. Усе руйнує сексуальна блондинка Кеслі, яка признається йому у коханні, але з цього нічого не виходить. Бермен летить до Парижа, де хоче вибачитись перед Девон.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 23.04.2015, 21:03

Ігор - молодий кар'єрист, який готує сюрприз для коханої на річницю. Він хоче забрати свою дівчину прямо з роботи - одного з модних бутиків сучасного молу. Але, здається, сюрприз чекає хлопця ... Чи зможе герой протистояти злу, яке причаїлося у відображенні вітрин?

Рейтинг:
Скоро на сайті / 07.04.2015, 11:02

В основі фільму - журналістське розслідування, яке відбувається в наші дні. В паризькому передмісті Сент-Женев’єв Де Буа, в Руському домі доживає останні дні старий, який володіє щоденником своеї бабці - Фані Каплан.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 31.03.2015, 10:07

Цей фільм не про революцію, яка змінила Україну взимку 2013-2014. Швидше, він показує універсальну схему певного роду повстань і протестів - тих, які закінчуються кровопролиттям. Спочатку благородне прагнення до свободи стикається з темними силами репресивної влади. Потім, після сум'яття і хаосу, праведний гнів людей змінюється чистою люттю. Після перших втрат з обох сторін, незалежно від того, що ззовні виглядає чорним і білим, в епіцентрі битви грань між добром і злом починає стиратися. В кінці - все палає.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 31.03.2015, 09:57

Сором’язливому, некомунікабельному ботану пощастило - він зустрів дівчину своєї мрії і вона відповіла йому взаємністю. Заручини, приємні турботи, весільний марш і вишеньку на торті затьмарює один факт – у нареченого немає свідка. Немає друзів – немає кандидатів для виконання такої почесної місії. Але є свідок за викликом, який за пару тисяч влаштує горе-женихові таке насичене хлопчаче життя, що йому й не снилося.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 17.03.2015, 14:56

Геніальній генетик Леонід шукав ліки від раку, але замість цього винайшов небезпечний вірус, який загрожує всьому людству безпліддям. Ховаючись від переслідування спецслужб, учений намагається сховатися в театрі, яким керує його кращий друг Стівен .

Рейтинг:
Скоро на сайті / 17.03.2015, 14:41

Новий екшн від студії Marvel! У результаті наукових експериментів біохімік доктор Генк Пім відкриває унікальну технологію зменшення об’єкта до розміру мурахи, зберігаючи при цьому всю його кінетичну енергію. Вже зовсім скоро вчений змушений буде використати своє відкриття, аби захистити людство від загроз нового покоління.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 17.03.2015, 13:18

У маленькому провінційному містечку Кет Банк стається перше за всю історію вбивство. На допомогу шерифу приїздить детектив, щоб дізнатися хто вбив поштаря.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 17.03.2015, 12:55

Команда допитливих студентів дізнається секрет воскресіння людей з мертвих. Проте їхнє відкриття призводить до страшних наслідків ...

Рейтинг:
« 1 2 ... 5 6 7 8 »

© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0