Це – історія життя Вейда Вілсона, колишнього оперативника спецназу, який став військовим найманцем. Здобувши надзвичайні цілющі властивості в результаті сумнівного експерименту, він починає своє «друге життя» під іменем Дедпул. Озброївшись новими можливостями та чорним, збоченим почуттям гумору, Дедпул переслідує чоловіка, який майже зруйнував його життя.
Уже є на сайті / 16.06.2015, 22:17

Сподіваючись згуртувати родину і відтворити канікули свого дитинства для своїх дітей, молодий батько Расті Грізвольд відправляється з дружиною і двома синами в подорож через всю країну, кінцевою метою якої є самий крутий тематичний парк в Америці. І, зрозуміло, все пішло не так як планувалося...

Рейтинг:
Уже є на сайті / 12.06.2015, 23:14

Він – колишній бізнесмен. Вона – молода сучасна жінка, власниця інтернет-магазину модного одягу. У нього свій погляд на бізнес, традиційний і безкомпромісний, а вона не у захваті від того, що їй вказує дідуган, який зовсім не тямить нічого у світі моди! Вона – начальник, він – її помічник. Такі різні, але такі потрібні один одному.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 12.06.2015, 23:05

Марсіанська місія "Арес-3" в процесі роботи була змушена екстрено покинути планету через піщану бурю. Інженер і біолог Марк Вотні отримав пошкодження скафандра під час піщаної бурі. Співробітники місії, вважаючи його загиблим, евакуювалися з планети, залишивши Марка одного. Прийшовши до тями, Вотні виявляє, що зв'язок із Землею відсутній, але при цьому повністю функціонує автономний Будинок. Головний герой починає шукати спосіб протриматися на наявних запасах їжі, вітамінів, води і повітря ще 4 роки до прильоту наступної місії "Арес-4". В цей час на Землі NASA шукає спосіб якнайшвидше відправити рятувальну місію на червону планету.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 12.06.2015, 01:41

Семен - відомий український письменник. Протягом трьох років йому приходять SMS повідомлення від невідомого номера з пророкуванням майбутнього. Що б Семен не робив, всі пророкування збувались. Всі спроби знайти автора повідомлень увінчалися провалом. Тому Семен продовжує жити спокійним життям. До того часу, поки йому не приходить чергове SMS...

Рейтинг:
Уже є на сайті / 07.06.2015, 11:47

Що було б, якби гігантський астероїд не врізався в Землю, не спричинив кліматичних змін, а гігантські ящери не вимерли? У грудні 2015 цікава і зворушлива анімаційна історія від Піксар про динозавра Арло - добропорядного велетня з чуйним серцем. У результаті трагічних подій Арло залишається один-однісінький у великому світі, допоки не зустрічає маленького неслухняного хлопчика-неандертальця. Так починається їхня надзвичайна мандрівка, сповнена пригод, гумору і вірної дружби.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 05.06.2015, 23:11

В основі фільму лежать реальні події, що мали місце в Гімалаях в травні 1996 року. Відразу три експедиції, які вирішили підкорити вершину, під час спуску з гори потрапили в сильний буран, в якому загинули вісім альпіністів.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 04.06.2015, 17:48

Зірка кіно, Вінс Чейз, і його поплічники кидають виклик Голівуду.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 03.06.2015, 23:10

Третя глава нашумілого фільму жахів відкриває для глядача події минулого. Головною героїнею фільму виступає вже знайома по попередніх частинах екстрасенс Еліс Рейнер. У цьому приквелі буде показано, що до подій, пов'язаних з родиною Ламберт вона зустрічається з духом, жертвою якого тоді став підліток. Здатність Еліс налагоджувати зв'язок з потойбічним світом мертвих повинна допомогти дівчинці, але це буде не проста битва, яка залишить на жінці відбиток. Адже ця надприродна сутність дуже сильна і явно не збирається йти туди, звідки прийшла.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 03.06.2015, 22:44

Володарка премії «Оскар», одна з найпопулярніших актрис сучасності Меріл Стріп, у ролі колишньої рок-зірки, яка намагається довести усьому світу, і насамперед своїй родині, чого вона варта.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 28.05.2015, 18:08

Старий мільярдер, що ось-ось помре, погоджується на радикальну операцію, яка переносить його свідомість в тіло здорової молодої людини. Але все може виявитися зовсім не так гарно, як здавалося, коли він починає відкривати секрети походження тіла і організацію, що за цим стоїть ... Організацію, ладну вбити за збереження своїх таємниць.

Рейтинг:
« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 11 12 »

© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0