Це – історія життя Вейда Вілсона, колишнього оперативника спецназу, який став військовим найманцем. Здобувши надзвичайні цілющі властивості в результаті сумнівного експерименту, він починає своє «друге життя» під іменем Дедпул. Озброївшись новими можливостями та чорним, збоченим почуттям гумору, Дедпул переслідує чоловіка, який майже зруйнував його життя.
Уже є на сайті / 20.05.2015, 12:12

Дівчата, заспокойтесь! Ці красені повертаються на сцену! Цього разу цей зірковий склад буде розмахувати не пістолетами, а, скоріше, своїми п`ятими точками…Адже вони танцюватимуть стриптиз. Ніхто не стверджує, що це проста професія, але про її переваги і недоліки ми детально дізнаємось з цієї нової відвертої комедії.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 20.05.2015, 12:09

Під час занурення в районі найбільшого коралового рифу Джей Финнель піддається небезпеці і впадає в кому. Його дружина, яка була його колегою в цій археологічній експедиції 2020 року, не може знайти себе місця. Однак вона не знає, що її чоловік в якійсь мірі живий. Його свідомість переноситься на століття назад, оселившись в офіцера британської армії. Джеймс Стюарт, а саме так звуть нову реверсну реінкарнацію Финнель, закоханий в Туладже, прекрасну індійку, зв'язок з якою неприпустимий. Але на шляху справжнього кохання немає ні часу, ні простору. Вмираючи в одному світі, герой повинен вижити в іншому.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 20.05.2015, 12:06

Дії фільму розгортаються після того, як хлопцям вдалося покинути лабіринт. Наступного ранку юнаки опиняються в зовсім іншому світі. Уся планета спорожніла, під палючим сонцем нічого не росте, людство на межі вимирання через постійні спалахи захворювань. Кожному з героїв знову відводиться певна роль і Томас вдруге стає лідером. Тереза тепер належить до іншої групи і всім героям належить пройти через перевірку на міцність своїх стосунків.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 18.05.2015, 11:14

Безсмертний мисливець на відьом об'єднує зусилля з відьмою, щоб зупинити чуму, викликану шабашем, який має намір знищити населення Нью-Йорка.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 09.05.2015, 13:25

Головна героїня комедії – безжурна та навіжена Ізабелла Біті, яку всі називають просто Ізі. Зараз вона – перспективна актриса, яку запрошують у бродвейські постановки. Але зовсім нещодавно вона була дівчиною за викликом. Режисер Арнольд Альбертсон краще знає Ізі за її ескорт-послугами. Акторські починання дівчини він вітає і намагається в усьому її підтримати. От тільки чи зрозуміють це його дружина, друзі, колеги і лікар?

Рейтинг:
Уже є на сайті / 09.05.2015, 13:15

Знімальна група телеканалу, що готує сюжет про зниклу родину, знаходить коробку касет зі свідоцтвами появи Слендера - страшної істоти, яку можна побачити тільки через об'єктив відеокамери. Подивившись плівки, вони накликають на себе жахливе прокляття: їх починає переслідувати сам Слендер, від якого не сховатися.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 09.05.2015, 13:05

Пустеля Мохаве на південному заході США. Температура перевищує 55 градусів. Без води людина проживе не більше 60 хвилин. Саме в таких екстремальних умовах полює відомий мільйонер Медек з молодим провідником Беном. В результаті нещасного випадку Медек застрелив незнайомця, який опинився не в той час і не в тому місці. Коли Бен в паніці намагається зв'язатися з владою, починається смертельна гра в кішки-мишки, мета якої змусити пустелю вбити суперника. Хто переможе в цій сутичці, і де межа людських можливостей?

Рейтинг:
Уже є на сайті / 02.05.2015, 20:23

Ця історія ґрунтується на реальних подіях. Аль Пачіно виступає в ролі рок-музиканта, який колись мав шалений успіх серед публіки. Зараз же Дені Колінз далеко не молодий, хоча і продовжує купатися в променях минулої слави. І тут музикант дізнається, що його життя могло скластися інакше. Дуже давно він написав листа Джону Леннону і той відповів. Але відповідь він отримав тільки зараз. Тим не менш, Колінз вирішує хоча б зараз щось змінити у своєму житті. Він вирішує зустрітися з родиною свого змужнілого сина, якому така раптова любов батька не зовсім до душі.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 02.05.2015, 20:19

Історія Деніела Вільямса, 17-літнього підлітка, якому суд виніс вирок домашнього арешту протягом всього літа. Поки його мати відлучилась у справах, у будинку відбувається подія, яка потягне за собою ланцюг страшних і непередбачуваних подій. Однокласниця Деніела телефонує йому зі Skype і звинувачує його в тому, що він довів її до самогубства. Звинувачує і вбиває себе прямо на його очах, сказавши, що прийде до нього після смерті і забере його з собою...

Рейтинг:
Уже є на сайті / 23.04.2015, 23:58

Знятий за мотивами однойменного бестселера Джона Гріна ("Зірки вінні"), фільм "Паперові міста" - це історія дорослішання двох підлітків - Квентіна та його загадкової сусідки Марго, яка так любить магію, що сама потрапляє у магічну історію. Запросивши Квентіна до нічної подорожі рідним містом, Марго раптово зникає, залишаючи приховані підказки для її пошуків. Шукаючи Марго, Квентін та його кмітливі друзі потрапляють у захоплюючу пригоду – однаково кумедну й зворушливу. Зрештою, аби відшукати Марго, Квентін мусить глибше усвідомити справжню сутність дружби та кохання.

Рейтинг:
« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 11 12 »

© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0