Це – історія життя Вейда Вілсона, колишнього оперативника спецназу, який став військовим найманцем. Здобувши надзвичайні цілющі властивості в результаті сумнівного експерименту, він починає своє «друге життя» під іменем Дедпул. Озброївшись новими можливостями та чорним, збоченим почуттям гумору, Дедпул переслідує чоловіка, який майже зруйнував його життя.
Уже є на сайті / 23.04.2015, 23:27

Після беззаперечного успіху останнього фільму бондіани «Координати «Скайфол» володар премії Оскар Сем Мендес знову у режисерському кріслі найвідомішої шпигунської історії. Восени 2015. Могутні вороги, заплутані інтриги, розкішні авто, спокусливі леді і Бонд. Джеймс Бонд.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 23.04.2015, 20:57

Повернення улюблених монстрів вже на цей Хелловін! Усе йде якнайкраще в готелі Трансільванія: граф Дракула змінює гнів на милість і відчиняє двері клієнтам зі світу людей. Але позаочі, за закритими трунами, він тяжко журиться, бо його улюблений онук Денніс – вампір по мамі і людина по батькові - не виявляє жодного інтересу до кровопивства і давніх навичок упирів. Аж ось, батьки Денніса від’їздять у справах, і дід вирішує брати виховання в свої пазурі. Разом зі старими друзяками: Франкенштейном, Мюрреєм та Вейном вони влаштовують онуку тренувальний табір монстрячого режиму!

Рейтинг:
Уже є на сайті / 23.04.2015, 20:54

Тринадцятирічний хлопчик знаходить у лісі загадковий контейнер, в якому виявляється не менш загадкова людина, яка виявляється... Президентом США! Як він сюди потрапив? Хлопчина з’ясувати не встиг – по них починають стріляти і він приймає, як йому здається, найкрутіше рішення в своєму житті. Кожен прагне бути крутим, але спочатку треба вижити. Вижити попри все.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 07.04.2015, 11:14

Напружений трилер від наймістичнішого режисера та автора сценарію блокбастера «Хоббіт» Ґільєрмо Дель Торо. Молода письменниця намагається втекти від привидів минулого і переїздить до таємничого маєтку на горі. Будинок стояв пусткою багато років, але він живе, пам’ятає і стікає кров’ю…

Рейтинг:
Уже є на сайті / 07.04.2015, 11:07

Найуспішніший комедійний актор сучасності Адам Сендлер і режисер хіта на всі часи «Один вдома» представляють нову бомбезну комедію. Випадково переглянувши одну з комп’ютерних ігор-стрілялок, прибульці з космосу помилково вирішують, що земляни оголосили їм війну. Земля в небезпеці. Президент країни екстрено викликає свого друга дитинства, чемпіона з комп’ютерних ігор, аби той склав дієву стратегію оборони. Буде батл!

Рейтинг:
Уже є на сайті / 31.03.2015, 10:20

Багатий менеджер інвестиційного банку засуджений за злочин, якого він не скоював і готується до в'язниці, а допомагає йому в цьому хлопець, який миє його машину.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 31.03.2015, 10:11

На дивовижної планеті, де зміна дня і ночі здійснюється вручну, юного фавна Мьюна несподівано обирають вартовим Місяця. Але до свого жаху, він майже відразу втрачає його! Скориставшись цим, цар підземного світу Некрос краде і гасить Сонце. Тепер, щоб врятувати планету, Мьюн разом з відважною дівчинкою з воску Глім і зарозумілим Сохоном, зберігачем Сонця, повинні відправитися в дивну й небезпечну подорож .

Рейтинг:
Уже є на сайті / 31.03.2015, 10:04

Чарівна і дотепна Енні живе в занедбаному притулку для сиріт під наглядом злобливої ​​виховательки. Але одного разу, після зустрічі з багатим і успішним бізнесменом, її безрадісне життя перевертається...

Рейтинг:
Уже є на сайті / 31.03.2015, 10:01

Зірка Голлівуду Том Круз у ролі спецагента Ітана Ханта знову на завданні. У 2015 ще більше адреналіну, драйву, хитросплетених інтриг і блискучих командних рішень - усього, що чекають глядачі від напруженого шпигунського екшну. «Місія Неможлива» знову на великих екранах, не пропустіть!

Рейтинг:
Уже є на сайті / 18.03.2015, 00:33

Новий шедевр від творців чудової комедії «1+1»! Знімаючи в тому ж успішному стилі, автори розкажуть історію про відносини нетривіальних героїв, яка, так чи інакше, близька кожній людині. Неймовірно смішна комедія з блискучим акторським складом.

Рейтинг:
« 1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12 »

© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0