Це – історія життя Вейда Вілсона, колишнього оперативника спецназу, який став військовим найманцем. Здобувши надзвичайні цілющі властивості в результаті сумнівного експерименту, він починає своє «друге життя» під іменем Дедпул. Озброївшись новими можливостями та чорним, збоченим почуттям гумору, Дедпул переслідує чоловіка, який майже зруйнував його життя.
Уже є на сайті / 20.05.2015, 12:06

Дії фільму розгортаються після того, як хлопцям вдалося покинути лабіринт. Наступного ранку юнаки опиняються в зовсім іншому світі. Уся планета спорожніла, під палючим сонцем нічого не росте, людство на межі вимирання через постійні спалахи захворювань. Кожному з героїв знову відводиться певна роль і Томас вдруге стає лідером. Тереза тепер належить до іншої групи і всім героям належить пройти через перевірку на міцність своїх стосунків.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 18.05.2015, 11:14

Безсмертний мисливець на відьом об'єднує зусилля з відьмою, щоб зупинити чуму, викликану шабашем, який має намір знищити населення Нью-Йорка.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 13.05.2015, 21:20

Фільм розповідає історію 17-річного хлопчину на ім’я Джей Кавендіш, який подорожує по всьому американському кордону в пошуках дівчини, яку він любить. У небезпечній пригоді його супроводжує таємничий мандрівник Сайлас.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 13.05.2015, 21:14

Боксер Біллі Хоуп - володар чемпіонського поясу з загнаним в глухий кут особистим життям. Однак слава згасає, оточення більше не ставиться до нього з колишнтою повагою, а сімейні проблеми все сильніше тягнуть на дно. Чоловік був дуже близький до того, щоб викинути білий рушник на ринг власного життя, але замість цього він починає посилені тренування з Тітусом Уіллсом. Заради дочки Біллі спробує повернутися на колишній рівень, щоб здобути ще не одну гучну перемогу.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 09.05.2015, 13:33

Стет - проблемний 11 - річний сирота з Техасу. Після смерті матері він опиняється у музичній школі. Тут він зможе відкрити та розвинути свій талант, але постійно конфліктує з вчителями.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 09.05.2015, 13:25

Головна героїня комедії – безжурна та навіжена Ізабелла Біті, яку всі називають просто Ізі. Зараз вона – перспективна актриса, яку запрошують у бродвейські постановки. Але зовсім нещодавно вона була дівчиною за викликом. Режисер Арнольд Альбертсон краще знає Ізі за її ескорт-послугами. Акторські починання дівчини він вітає і намагається в усьому її підтримати. От тільки чи зрозуміють це його дружина, друзі, колеги і лікар?

Рейтинг:
Скоро на сайті / 09.05.2015, 13:20

О, так! Він справжній джентльмен. Галантний, привітний, душа компанії, і, хто б міг навіть подумати, такий небезпечний! Менш, ніж за рік пограбувати понад 60 банків – це неабияка вдача і зухвалість! Але у нього є своя історія, яка стала поштовхом до його злодіянь...

Рейтинг:
Уже є на сайті / 09.05.2015, 13:15

Знімальна група телеканалу, що готує сюжет про зниклу родину, знаходить коробку касет зі свідоцтвами появи Слендера - страшної істоти, яку можна побачити тільки через об'єктив відеокамери. Подивившись плівки, вони накликають на себе жахливе прокляття: їх починає переслідувати сам Слендер, від якого не сховатися.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 09.05.2015, 13:05

Пустеля Мохаве на південному заході США. Температура перевищує 55 градусів. Без води людина проживе не більше 60 хвилин. Саме в таких екстремальних умовах полює відомий мільйонер Медек з молодим провідником Беном. В результаті нещасного випадку Медек застрелив незнайомця, який опинився не в той час і не в тому місці. Коли Бен в паніці намагається зв'язатися з владою, починається смертельна гра в кішки-мишки, мета якої змусити пустелю вбити суперника. Хто переможе в цій сутичці, і де межа людських можливостей?

Рейтинг:
Скоро на сайті / 02.05.2015, 20:27

У Квіна Бермена не найкращі часи, але він хоче освідчитись своїй дівчині Девон. Усе руйнує сексуальна блондинка Кеслі, яка признається йому у коханні, але з цього нічого не виходить. Бермен летить до Парижа, де хоче вибачитись перед Девон.

Рейтинг:
« 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 19 20 »

© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0