Це – історія життя Вейда Вілсона, колишнього оперативника спецназу, який став військовим найманцем. Здобувши надзвичайні цілющі властивості в результаті сумнівного експерименту, він починає своє «друге життя» під іменем Дедпул. Озброївшись новими можливостями та чорним, збоченим почуттям гумору, Дедпул переслідує чоловіка, який майже зруйнував його життя.
Уже є на сайті / 31.03.2015, 10:20

Багатий менеджер інвестиційного банку засуджений за злочин, якого він не скоював і готується до в'язниці, а допомагає йому в цьому хлопець, який миє його машину.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 31.03.2015, 10:11

На дивовижної планеті, де зміна дня і ночі здійснюється вручну, юного фавна Мьюна несподівано обирають вартовим Місяця. Але до свого жаху, він майже відразу втрачає його! Скориставшись цим, цар підземного світу Некрос краде і гасить Сонце. Тепер, щоб врятувати планету, Мьюн разом з відважною дівчинкою з воску Глім і зарозумілим Сохоном, зберігачем Сонця, повинні відправитися в дивну й небезпечну подорож .

Рейтинг:
Скоро на сайті / 31.03.2015, 10:07

Цей фільм не про революцію, яка змінила Україну взимку 2013-2014. Швидше, він показує універсальну схему певного роду повстань і протестів - тих, які закінчуються кровопролиттям. Спочатку благородне прагнення до свободи стикається з темними силами репресивної влади. Потім, після сум'яття і хаосу, праведний гнів людей змінюється чистою люттю. Після перших втрат з обох сторін, незалежно від того, що ззовні виглядає чорним і білим, в епіцентрі битви грань між добром і злом починає стиратися. В кінці - все палає.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 31.03.2015, 10:04

Чарівна і дотепна Енні живе в занедбаному притулку для сиріт під наглядом злобливої ​​виховательки. Але одного разу, після зустрічі з багатим і успішним бізнесменом, її безрадісне життя перевертається...

Рейтинг:
Уже є на сайті / 31.03.2015, 10:01

Зірка Голлівуду Том Круз у ролі спецагента Ітана Ханта знову на завданні. У 2015 ще більше адреналіну, драйву, хитросплетених інтриг і блискучих командних рішень - усього, що чекають глядачі від напруженого шпигунського екшну. «Місія Неможлива» знову на великих екранах, не пропустіть!

Рейтинг:
Скоро на сайті / 31.03.2015, 09:57

Сором’язливому, некомунікабельному ботану пощастило - він зустрів дівчину своєї мрії і вона відповіла йому взаємністю. Заручини, приємні турботи, весільний марш і вишеньку на торті затьмарює один факт – у нареченого немає свідка. Немає друзів – немає кандидатів для виконання такої почесної місії. Але є свідок за викликом, який за пару тисяч влаштує горе-женихові таке насичене хлопчаче життя, що йому й не снилося.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 18.03.2015, 00:33

Новий шедевр від творців чудової комедії «1+1»! Знімаючи в тому ж успішному стилі, автори розкажуть історію про відносини нетривіальних героїв, яка, так чи інакше, близька кожній людині. Неймовірно смішна комедія з блискучим акторським складом.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 18.03.2015, 00:25

Життя гра, але для когось гра це життя. У фільмі піде мова про соромливого хлопчину по імені Амадео, талановитого гравця у футбол. Ось тільки не в звичайний простий футбол, а в настільний, у чому він досяг успіху. Працюючи в таверні, Амадео і знати не знав, з чим йому прийдеться зіткнутися! Пригода, призом у якому стане визнання від зазнайки Гроссо. Це буде справжній матч, протистояння, в якому нашому героєві допоможуть його улюблені спортсмени настільної гри, які чарівним чином ожили. Хоробрий і добрий Амадео разом з маленькими фігурками просто повинні перемогти, адже за всім цим спостерігає його кохання.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 18.03.2015, 00:20

Дитяча фантазія - це яскравий космос, земля чудес, пригод і чар. Там можна бути неслухняним, грати з феями, літати і дати по носі незграбному пірату. Та що там, якщо добряче задражнити ворогів, вони гарантовано почервоніють, насупляться і луснуть від злості. Цим точно можна врятувати усіх дорослих, які дуже заклопотані і тому перестали вірити у казки. Заради такого задоволення можна завжди мати молочні зуби, носити короткі штанці і терпіти друзів, які не більші ніж півтора метри зросту. Жити в Неверленді – це прекрасно, а той розумник, який придумав дорослішати, взагалі, напевно несповна розуму.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 18.03.2015, 00:13

Напружений психологічний трилер з неперевершеною Дженніфер Лопес у головній ролі. Переживши розлучення, молода жінка піддається спокусі і проводить ніч з найкращим другом свого сина. Вона хоче забути інтрижку, як страшний сон, та хлопець занадто захопився і вимагає продовження. Якою буде ціна однієї помилки?

Рейтинг:
« 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 19 20 »

© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0