Це – історія життя Вейда Вілсона, колишнього оперативника спецназу, який став військовим найманцем. Здобувши надзвичайні цілющі властивості в результаті сумнівного експерименту, він починає своє «друге життя» під іменем Дедпул. Озброївшись новими можливостями та чорним, збоченим почуттям гумору, Дедпул переслідує чоловіка, який майже зруйнував його життя.
Уже є на сайті / 17.03.2015, 15:02

Після помсти за смерть дружини і сина головний герой, Макс Рокотанскі, залишає ряди "Основного силового патруля" і перебирається подалі від людей. Поки світ повільно падає від наслідків нафтової кризи та глобальної війни, Максу належить навчитись, як вижити в пустелі. Але навіть і там він знаходить неприємності: тепер йому належить протистояти жорстоким, безжалісним воїнами, не маючи нічого крім машини "Перехоплювач"...

Рейтинг:
Скоро на сайті / 17.03.2015, 14:56

Геніальній генетик Леонід шукав ліки від раку, але замість цього винайшов небезпечний вірус, який загрожує всьому людству безпліддям. Ховаючись від переслідування спецслужб, учений намагається сховатися в театрі, яким керує його кращий друг Стівен .

Рейтинг:
Уже є на сайті / 17.03.2015, 14:50

Події розгортаються на кораблі "Ессекс", який зазнав великих ушкоджень після нападу кашалота. Протягом наступних трьох місяців на команду чекають великі випробування: запаси їжі та води закінчуються, вони збились з курсу та навколо лише одна вода.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 17.03.2015, 14:41

Новий екшн від студії Marvel! У результаті наукових експериментів біохімік доктор Генк Пім відкриває унікальну технологію зменшення об’єкта до розміру мурахи, зберігаючи при цьому всю його кінетичну енергію. Вже зовсім скоро вчений змушений буде використати своє відкриття, аби захистити людство від загроз нового покоління.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 17.03.2015, 14:37

Бізнесмен-трудоголік і двоє його підлеглих відправляються у Європу, щоби там заключити найбільшу угоду у їхній кар’єрі. Але звичайне відрядження перетворюється у щось неймовірне...

Рейтинг:
Уже є на сайті / 17.03.2015, 14:32

У центрі сюжету складні взаємини двох коханців - Люка, колишнього чемпіона з родео на биках, який хоче повернути собі колишню славу, та Софії, студентки коледжу, яку очікує блискуча кар’єра у нью-йоркському мистецькому світі. Конфлікт інтересів та ідеалів стає справжнім випробуванням для їхнього кохання. Життя Люка та Софії змінює раптове знайомство з Айрою: його спогади про роман з коханою дружиною, який тривав кілька десятиліть, глибоко вражають молодих людей. Зводячи разом два покоління та переплітаючи дві історії кохання, фільм "Найдовша подорож" досліджує виклики та безмежні переваги довговічного кохання.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 17.03.2015, 14:26

За сюжетом головна героїня народилася разом з XX століттям і живе на світі вже сто років, але при цьому не старіє. Незважаючи на своє довге життя, Адалайн так і не змогла знайти другу половинку. Однак нарешті вона зустрічає чоловіка, заради якого зможе знову стати смертною і постаріти разом з ним.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 17.03.2015, 13:18

У маленькому провінційному містечку Кет Банк стається перше за всю історію вбивство. На допомогу шерифу приїздить детектив, щоб дізнатися хто вбив поштаря.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 17.03.2015, 13:05

Події в фільмі розгортаються в СРСР, часів Йосипа Сталіна. Головний герой - дискредитований офіцер радянської розвідки Лев Демідов. Він розслідує серію дитячих вбивств, але його діяльність викликає підозру у параноїдального радянського уряду.

Рейтинг:
Скоро на сайті / 17.03.2015, 12:55

Команда допитливих студентів дізнається секрет воскресіння людей з мертвих. Проте їхнє відкриття призводить до страшних наслідків ...

Рейтинг:
« 1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 »

© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0