Це – історія життя Вейда Вілсона, колишнього оперативника спецназу, який став військовим найманцем. Здобувши надзвичайні цілющі властивості в результаті сумнівного експерименту, він починає своє «друге життя» під іменем Дедпул. Озброївшись новими можливостями та чорним, збоченим почуттям гумору, Дедпул переслідує чоловіка, який майже зруйнував його життя.
Уже є на сайті / 06.03.2015, 01:20

Високо на полонині у зелених Карпатах, серед найпрекрасніших синіх гір живуть справжні гуцули, але цієї весни до них заявиться чужинець…

Рейтинг:
Уже є на сайті / 17.02.2015, 19:56

82-річна Марія та її хворий син Сашко живуть у глухій провінції. Через серйозну недугу Сашко осліп. Він боїться смерті матері, але Марія відчайдушно чіпляється за життя, усвідомлюючи, що нікому буде подбати про її сина. Їхні вчинки можуть видаватися ірраціональними, проте вони демонструють прагнення героїв не здаватися. Марія купує теля, Сашко починає навпомацки майструвати трактор…

Рейтинг:
Уже є на сайті / 17.02.2015, 19:37

Чотирьохсерійний фільм про Богдана Хмельницького "Гетьман". Особистість гетьмана Богдана Хмельницького, непрості взаємини з Кримським ханством стануть основою для нового художнього фільму.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 17.02.2015, 17:46

Походеньки ексцентричного ведмедика Теда не закінчуються! Влітку 2015 Марк Волберґ, Аманда Сейфрід і, звісно, Тед на великих екранах країни у романтичній комедії з дорослими жартами. Молодята Тед і Темі-Лінн хочуть мати дитину, але для того, щоб отримати право бути батьком, Тед повинен довести в суді, що він є людиною.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 17.02.2015, 17:39

Виявляється, невгамовні жовті Посіпаки пройшли довгий шлях еволюції від одноклітинних істот до
розумних створінь. І в усі часи вони служили лише найамбітнішим негідникам. Відсутність господаря вганяє малих в депресію, і у пошуках нового боса Посіпаки вирушають на всесвітню конференцію лиходіїв. Тут пригоди й починаються...

Рейтинг:
Уже є на сайті / 12.02.2015, 13:19

Переосмислення класичної історії про сім'ю, в заміському будинку якої поселяються злі духи. Коли жахливі примари викрадають молодшу дочку, родині доводиться об'єднатися, щоб врятувати її.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 12.02.2015, 01:25

Студентка літературного факультету Анастасія Стіл підписує контракт з підприємцем-мільярдером Крістіаном Ґреєм на його умовах. Вона дозволяє Крістіану повністю контролювати власне життя. Відверта сексуальна історія до Дня Святого Валентина в найкращих кінотеатрах.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 25.01.2015, 21:01

Український повнометражний історико-драматичний та водночас біографічний фільм. Це фільм про бажання жити, фільм про страх втратити те, заради чого живеш. Історія про сильну, мужню, самодостатню та, врешті-решт, незламну жінку відбувається в 1937-1957 роках.

Рейтинг:
Уже є на сайті / 14.01.2015, 22:43

Команда Домініка Торрето (Він Дізель) знищила ворога Оуена Шоу, але його брат Аян (Джейсон Стетем) прагне помститися відважним стрітрейсерам. Найшвидші авто, найспокусливіші дівчата і перегони на виживання. Їх не зупинити!

Рейтинг:
Уже є на сайті / 13.01.2015, 21:28

Не пропустіть шанс побачити перший український повнометражний мультфільм! Десь там, далеко-далеко, в чарівних краях живе пташка Алканост. І кожні сто років вона несе одне яйце, яка виконує будь-яке, яке тільки не побажаєш, навіть найбільше бажання. І потрапляє цей магічний предмет в руки людські, тоді як за ним щосили полює нечисть погана. Адже злому Бабаю ну конче потрібно загадати бажання, яке, звичайно ж, добра не принесе. А крім лиходія Бабая і у інших недобрих героїв казок є свої плани на яйце бажань. Так що в гонці ще візьмуть участь Чорт безрогий, Вій і Відьма.

Рейтинг:
« 1 2 ... 9 10 11 12 »

© 2015 fainekino.at.ua / Використовуються технології uCoz
Фільми переглядають: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0